به گزارش ایسنا، محمد دهقان در نشست خبری ظهر امروز (سهشنبه) خود اظهار کرد، اینکه شایعه میکنند قالیباف آمده که کنار برود بداخلاقی سیاسی است که در برخی رسانهها به ویژه رسانههای نزدیک به یک نامزد انتخاباتی گسترش مییابد.
وی افزود: آقای قالیباف از ابتدا برای رییس جمهور شدن به میدان آمده، هرچند خود را جزئی از نیروهای انقلاب میدانیم هرچند بر اساس کارنامهای که دارد و توان و سابقه مدیریتی و نقششان در عرصههای منختلف و تحولی که ایجاد کرده این توان را در خود میبیند که کشور را اصلاح کند و خود را برای این کار آماده کرده و به هیچ وجه برنامه کنار رفتن ندارد که به میدان آمده است.
این نماینده مجلس ادامه داد: این احساس در مردم به وجود آمده که وقتی ایشان در پایشهای اجتماعی و نظرسنجیها رشد کرده رقیب ترسیده و دروغ شاخداری پخش کردند که فلان مقام ارشد کشور گفته آقای قالیباف کنار برود. این دروغ شاخداری است که در انتخابات شاهد بودیم. آقای قالیباف بر اساس کارنامه، سابقه و برنامهای که از قبل ارایه کرده بود برای اداره کشور برنامه دارد و آمده که تا پایان بماند.
دهقان درباره وعده قالیباف در خصوص افزایش میزان یارانه نقدی نیز گفت: روشن است یارانههای نقدی که در سال ۸۹، ۴۵ هزار تومان تعیین شد ارزشش امروز کمتر از ۱۵ هزار تومان است و بنزین ۱۰۰ تومانی امروز ۱۰۰۰ تومان شده است. طبق یک قول درآمد یارانههای ۸۵ هزار میلیارد تومان است. ما همچنین در برنامه ششم تصویب کردیم که یارانه افراد کم درآمد یک چهارم حداقل حقوق کارکنان دولت باشد. به نظر میرسد دولت ارادهای برای اصلاح پرداخت یارانهها ندارد و شاهد پرداخت یکسان یارانهها هستیم از افراد روستایی تا افراد بالاشهر نشین در تهران که با عقل سازگار نیست. به هر حال پرداخت یارانه منابعی دارد که باید این منابع به درستی توزیع شود.
رییس ستاد انتخاباتی قالیباف اضافه کرد: دولت غیرقانونی قبل از انتخابات بدون حذف یارانه ثروتمندان مستقیماً پول به حسابها ریخت. همینهایی که به آقای احمدی نژاد ایراد میگرفتند که سیبزمینی پخش کرده خودشان مد بالاتری دارند و پول به حسابها ریختند.
وی با اشاره به پیشنهاد قالیباف برای اعلام لیست اموال کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری گفت: من این موضوع را 10 سال است پیگیری میکنم و مصوبه نیم بندی هم در مجمع تشخیص مصلحت نظام داریم که البته آن چیزی نیست که ما میخواهیم. دوستان ما در خیلی از موضوعات طرفدار غرب و اروپا هستند اما به شفافیت که میرسند دیگر طرفدار آنها نیستند و مثل عربستان سعودی کاملا خلاف شفافیت می شوند.
رئیس ستادانتخاباتی قالیباف با بیان این که هیچ کشور اروپایی وجود ندارد الا اینکه شفافیت مالی برای مدیرانشان تصویب و اجرا میشود و در اصل 142 قانون اساسی هم آمده که مسئولین ارشد اموال خود را اعلام کنند ابراز عقیده کرد: قطعا کسانی که از اول انقلاب عمر خود را در درون دولت گذراندهاند کسی باور نمی کند که از محل وزارت پول زیادی کسب کرده باشند و حتما رانت و فسادی وجود داشته است.
دهقان با بیان اینکه عدم شفافیت موجب جدا شدن مردم از حکومت و کم شدن اعتماد مردم به آن خواهد شد افزود: من در 10 سالی که پیگیر این موضوع بودم دیدم که مقاومتی در این زمینه وجود داشته که این برای کشور خطرناک است. اگر کسی دهها شرکت تجاری و ثروت چند صد میلیاردی داشته باشد چقدر وقت می کند به مردم بپردازد. ما معتقدیم شفافیت از طرق نجات کشور است و اعلام اموال مسئولین هم یکی از آنهاست. امام (ره) خوب تشخیص داده بودند که فرمودند نگذارید انقلاب دست افراد متمول بیفتد و افراد متوسط به پایین را برای اداره کشور انتخاب کنید.
وی افزود: پیشنهادی که آقای قالیباف مطرح کرده یک راهبرد است. چه اشکالی دارد مشخص شود که رئیسجمهور در خانه چقدری مینشیند؟ شما که وقتی میگویند اروپا آب از گوشه دهانتان میریزد پس شما هم شفافیت داشته باشید.
این نماینده مجلس درباره موضع قالیباف نسبت به برجام خاطرنشان کرد: آقای قالیباف صریح و شفاف گفت که برجام سند ملی است. ما در دوران پسابرجام هستیم. اگر هم انتقادی به این موضوع وجود دارد به ناکارآمدی مسئولین است. ما به تعهداتمان عمل کردهایم. اما اینکه آقای روحانی گفتند تحریمها یکجا و یکباره لغو میشود چنین اتفاقی نیفتاد. نیاز کشور این است که منافع ملت را در پسابرجام استیفا کنیم و از ظرفیت برجام برای حل مشکل کشور استفاده کنیم. برداشت ما این است که اینکار از فردی که دارای توان و تحرک بیشتر است، بهتر انجام می شود.
دهقان درادامه در خصوص تفکیک چهار درصد و 96 درصد از سوی قالیباف گفت: بانکها پارسال 530 هزار میلیارد تومان وام دادهاند. بررسی شود که این مبلغ دست چه تعداد بوده است. فقط از صندوق ذخیره فرهنگیان 10هزار میلیارد تومان وام به 31 نفر پرداخت شده درحالی که اگر مردم بخواهند 5 میلیون تومان وام بگیرند باید از چند خوان عبور کنند. ببینید که ثروت کشور دست چند درصد کشور است. چه کسی در مورد شکاف طبقاتی تردید دارد. نگرانی از افرادی است که از رانت حکومتی به ثروت نجومی رسیدهاند وهمه چیز را برای خود و اطرافیانشان می خواهند.
رئیس ستاد انتخاباتی قالیباف با بیان اینکه حدود 100 تا 200 هزار میلیارد تومان معوقات بانکی وجود دارد، گفت: این پولها دست چه کسی است؟ اگر این پولها را بررسی کنید به 4 درصد میرسید. تعیین این عدد ناشیانه نیست بلکه هوشمندانه و منطبق بر واقعیات است. میخواهند همچنان بر کشور حاکم باشند و حاضر نیستند که راهی باز کنند و کسی بیاید و خود را نشان دهد. ما امیدواریم شاهد تحولی در انتخابات باشیم.
وی اضافه کرد: ما به دنبال پیروزی در انتخابات هستیم و معتقدیم وضع کشور از نظر رکود، بیکاری، فقر و آسیبهای اجتماعی قابل تداوم نیست. حاشیه نشینی، رشد طلاق و شکاف طبقاتی ما را از آرمانهای انقلاب و خواست مردم دور کرده است. هر منصفی قضاوت کند ما نیازمند تحول هستیم. نمیشود عده ای از گرسنگی دچار مشکل شوند و برخی به خاطر استفاده از رانت دولت به زندگی شاهانه عادت کنند و سالهای متمادی با انواع نیرنگها بر کشور حاکم باشند و همیشه طلبکار باشند.
دهقان یادآور شد: جریانی که بر دولت حاکم است جدای چهار سال گذشته در هشت سال اصلاحات، هشت سال کارگزاران و نزدیک به هشت سال دولت موسوی نیز حضور داشتند و حدود 30 سال خودشان و هم پیمانانشان حاکم بودهاند. اینکه بعد از سالهای متمادی طرف نقش اپوزیسیون بازی کند عادلانه و منصفانه نیست بلکه کشور نیازمند تحول است. مشکل کشور سیاسی نیست بلکه ناکارآمدی، سوء تدبیر وسوء مدیریت است لذا باید به سمت تغییر حرکت کنیم.
وی با بیان اینکه قالیباف با اصرار جمع زیادی از مردم وارد صحنه شده و اقبال عمومی خوبی داشته تصریح کرد: در سالهای اخیر رکود بی سابقهای بر کشور حاکم شده و شاخصهای مختلف کشور پایین آمده و تراز تجاری به شدت کاهش یافته است. وقتی هم کسی میخواهد براساس تجربه و سابقهاش امید ایجاد کند، بسیج شدند که بگویند نمیشود و تلاش میکنند که این امید را کاهش دهند. اجازه دهید مدیریت بسته سی ساله تغییر کند. شاید تصور شما غلط است که میگویید نمیشود.
این نماینده مجلس با بیان این که متاسفانه میدان بازی را از مسائل اقتصادی به مسائل سیاسی که خواست مردمی است سوق می دهند ابراز عقیده کرد: اینها خودشان امنیتیترین کابینه را در تاریخ انقلاب تشکیل دادند. به آقای روحانی نمیخورد که نقش اپوزیسیون داشته باشد. ایشان سی سال درحاکمیت و 13 سال در شورای عالی امنیت ملی بوده و چهار سال است که رئیسجمهورند.
دهقان در ادامه ادعا کرد: شاهد هستیم که بخشداران را به روستاها می فرستند که اگر به روحانی رای ندهید از ما انتظاری نداشته باشید.
وی با بیان این که خوب است به قانون انتخابات رجوع کنند با اشاره به این که مسئولین دولتی نباید از کاندیداها حمایت کنند ادعا کرد: وزرا، بانک مرکزی و استانداران سیستم دولتی را تعطیل کرده و به انتخابات چسبیدهاند. این خلاف قانون است و نگرانی ایجاد می کند. هیئت اجرایی را هم از طرفداران آقای روحانی انتخاب کردهاند که کار درستی نیست بلکه اقشار و نگاههای مختلف باید در این ترکیب باشند.
رئیس ستاد انتخاباتی قالیباف در پایان با بیان اینکه وزیر کشور به عنوان مجری انتخابات نباید علیه کاندیداها موضع گیری کند گفت: البته همه میتوانند حرف بزنند و از کاندیدایشان حمایت کنند اما دولتی ها نباید این کار را بکنند. آقای قالیباف آمده که در جایگاه رئیسجمهور تغییر جدی ایجاد کند. زیرا ما معتقدیم می توان با تغییر ظرفیت مدیریت کشور، کشور را از وضع نابسامان نجات داد.
انتهای پیام
نظرات