محمد خالدی در گفت و گو با خبرنگار ایسنا، اشاره به برگزاری دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری، اظهار کرد: فرآیند برگزاری مناظرات مفید است و نامزدها برنامه محوری بودن را در مناظره سر لوحه کار قرار دهند.
وی افزود: یکی از روشهای شناخت کاندیداها شیوه بیان مطالب و برنامهها توسط این افراد است که مردم بدانند چه کسی قرار است رئیس جمهور آینده آنان شود.
خالدی با بیان اینکه کاندیداها باید برای عرضه برنامههای عملی در مناظرات به مردم، بررسی لازم را انجام دهند، تصریح کرد: قبل از دادن وعده به مردم در هر موضوع تمام جوانب محقق شدن آن بررسی و پس از تحقیقات لازم از انجام آن سخن گویند.
وی با اشاره به اینکه کسانی که کاندیدای ریاست جمهوری شدهاند پارامترهای مهمی را دارا بودند، خاطرنشان کرد: مردم انتظار دارند رفتار، گفتار و نحوه بیان این افراد شایسته باشد.
این مقام مسئول ادامه داد: نامزدها در رسانهها اتهام زنی را باب نکنند و با کنایه سخن نگویند و اخلاق محور باشند.
خالدی با اشاره به اینکه نقد به شکل سازنده و به دور از حب و بغض موثر است، اظهار کرد: نامزدها در نقد رقبا، آمار درست و دقیق از نهادهای رسمی ارائه دهند.
وی با بیان اینکه مناظره جذاب، علمی و مردم پسند عامل مشارکت حداکثری در انتخابات است، تاکید کرد: نامزدهای ریاست جمهوری شیوه کشورداری، ظرفیتها و مسائلی اعم از اشتغال را بیان کنند.
نماینده مردم لردگان در مجلس حضور مردم در عرصه انتخابات را نشان از اعتقاد به اصول نظام دانست.
خالدی گفت: در دین اسلام تهمت و غیبت پسندیده نیست و کاندیداها نباید به هر قیمتی و بدون در نظر گرفتن اخلاق، دین و شرع رقبا را تخریب کنند.
انتهای پیام
نظرات