فردوس حاجیان در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: ریشه اقتصاد مقاومتی، دانش بنیان و اصل این امر در آموزش ابتدایی است و اگر مردم به دنبال داشتن کشوری پیشرفته هستند باید آموزگاران و دانشآموزان ابتدایی آن را مورد حمایت قرار دهند.
وی با بیان اینکه برای رسیدن به اقتصادی پویا باید به پنج اصل ایده، خلاقیت، اختراع، نوآوری و محصول توجه کرد، گفت: باید توجه کرد که برای رسیدن به نقطه مطلوب، امید در جامعه تداوم و آموزگاران و دانشآموزان از اهمیت فراوانی برخوردار باشند.
معلم برگزیده یونسکو با اشاره به اینکه ایران سرزمین عقلانیت،خرد و تدبیر است و در مازندران اسطورههای فراوانی حضور داشتند، اظهار کرد: آموزگاری را به هر شغلی ترجیح میدهم و همواره مروج فرهنگ، صلح، مهربانی و مدافع حقوق آموزگاران باشم.
حاجیان به اهمیت تدریس خرد و اندیشه اشاره و خاطرنشان کرد: تدریس خرد به این معنی است که در مدت کوتاهی بر سه پایه برنامهریزی، عملکرد و اجرا اقدام کرد.
وی با اشاره به اینکه با تلاش میتوان در جایگاه مناسب قرار گرفت، گفت: رسیدن به تولید و کاری که در معاونت آموزش ابتدایی انجام شده و اکنون سه سال است که در شهر قائم شهر نیز برگزار میشود، نیازمند پنج مرحله ایده، خلاقیت، اختراع، نوآوری و محصول بوده که چهار مرحله نخست وظیفه معلمان و مدیران آموزش و پرورش و مرحله پنجم، نیازمند حمایت دولتها و سرمایهگذاران است.
بنیانگذار تئاتر تعلیم و تربیت در ایران افزود: ستون هر نظامی بر آموزش ابتدایی است و کشوری موفق میشود که به ایدههای این سطح آموزش توجه کند.
وی با بیان اینکه معلمان مورد کم لطفی برخی مسئولان قرار گرفته اند، خاطرنشان کرد: توجه به رفع مشکلات معیشتی معلمان موجب سلامت روحی دانش آموزان و در نهایت جامعه ای با نشاط و موفق میشود.
انتهای پیام
نظرات