به گزارش ایسنا ، فتاح محمدی امروز شنبه (2 اردیبهشت ماه) در نشست شورای پدافند غیر عامل استان افزود: معمولا پدافند غیر عامل یک مجموعه اقدامات پیشگیرانه با رویکردی مبتنی بر توانمندسازی، مصونیت سازی و کاهش آسیب پذیری است.
وی بیان کرد: مصونیت سازی باید در مقابل عوامل و بلایای طبیعی و تهدیدهای انسان سازی که دشمن در خارج طراحی میکند و احتمال ایجاد خطرات سخت افزاری و نرم افزاری را دارد، باشد.
معاون سیاسی و امنیتی استاندار کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: طرح آمایش سرزمینی یک طرح زیربنایی است اما هر پروژهای که اجرا میشود باید پیش بینی های لازم در شرایط سخت برای آن صورت بگیرد.
محمدی تصریح کرد: گرفتن استعلام ادارات از اداره کل پدافند غیرعامل یک موضوع عقلی و قانونی است و حتی اگر قانون صراحتا اعلام نکرده باشد باید در پروژه ها حتما استعلام پدافندی صورت بگیرد. در حوزه زیربنایی و زیرساختی باید کارشناسان توانمند و خبره وجود داشته باشد و شناسایی کامل در حوزه پدافند غیرعامل داشته باشند تا بتوانند در این زمینهها کارهای مفید انجام دهند.
وی ادامه داد: تست نفوذ آسیب پذیری در شبکه های رایانه ایست نیز باید در دستور کار قرار بگیرد.
معاون سیاسی و امنیتی استاندار کهگیلویه و بویراحمد اضافه کرد: در برخوداری استانها همیشه یک استان اول و یک استان آخر است اما باید میانگین برخوداری رعایت شود و تفاوت ها در این زمینه کم باشد.
تخریب منابع طبیعی عامل اصلی اکثر بلایای طبیعی است
عزت الله بهشتی فرد مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری کهگیلویه و بویراحمد، نیز در این نشست گفت: عامل اصلی اکثر بلایای طبیعی تخریب منابع طبیعی است.
وی بیان کرد: فلسفه پدافند غیرعامل این است که بر پیشگیری نسبت به مقابله بیشتر توجه شود اما متاسفانه در کشور ما بحث پیشگیری مغفول مانده است.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: مشارکت عمومی و جمعی مردم می تواند در بحث پیشگیری موثر باشد و از وقوع بسیاری از بلایای طبیعی جلوگیری کند. باید در این زمینه بیشتر فرهنگ سازی شود تا مردم منابع طبیعی، جنگلها و مراتع را تخریب نکنند.
بهشتی فرد اضافه کرد: امسال نیز قطعا با توجه به وضعیت پوشش گیاهی غنی و پرپشت ناشی از بارش های خوب احتمال افزایش آتش سوزی جنگلها و مراتع استان زیاد است و باید به مساله آتش سوزیها بیشتر شود.
دوره سلامت پل بشار یاسوج به اتمام رسیده است
همچنین بیت الله محرابی، مدیر بحران اداره کل راه و شهرسازی کهگیلویه و بویراحمد نیز در این نشست با بیان اینکه دوره مقاومت پل بشار یاسوج به پایان رسیده است، گفت: در صورت وقوع هرگونه زلزله و یا حادثه کوچک در کنار این پل میتواند فاجعه به بار بیاورد.
وی افزود: شهرداری یاسوج یا باید اقدامات لازم را برای مقاوم سازی پل خروجی یاسوج انجام دهد و یا این پل را قطع کند چرا که دوره سلامت آن به پایان رسیده است.
مدیر بحران اداره کل راه و شهرسازی کهگیلویه و بویراحمد با تاکید بر اینکه احداث پلهای سوم و چهارم بشار یاسوج همچنان نیمه تمام و بلا تکلیف مانده اند، اضافه کرد: انتظار میرود مسئولان و متولیان امر در این زمینه چاره اندیشی کنند.
انتهای پیام
نظرات