• یکشنبه / ۲۷ فروردین ۱۳۹۶ / ۱۴:۵۴
  • دسته‌بندی: اقتصاد کلان
  • کد خبر: 96012711729
  • خبرنگار : 71093

مدیرعامل فرابورس ایران:

۷۰ تیم استارتاپی برای فین استارز ثبت نام کردند/ عرضه‌های اولیه تاثیری در ریزش شاخص ندارد

۷۰ تیم استارتاپی برای فین استارز ثبت نام کردند/ عرضه‌های اولیه تاثیری در ریزش شاخص ندارد

مدیرعامل فرابورس ایران می‌گوید ۷۰ تیم استارتاپی در غالب ۱۶۰ شرکت برای فین استارز ثبت نام کرده‌اند. او درباره عرضه‌های اولیه نیز می‌گوید عرضه های اولیه متناسب با شرایط بازار انجام می‌شود.

به گزارش ایسنا، امیر هامونی در نشستی که امروز در حاشیه نمایشگاه بورس، بانک و بیمه برگزار شد از انتشار اولین آگهی اوراق اختیار معامله خرید در شب گذشته خبر داد و اضافه کرد: فرابورس ایران اکو سیستم فضای ایده و شرکت‌های  دانش بنیان را به طور کامل در فاینکس ۲۰۱۷ فراهم کرده که در این فضا استارتاپ‌ها، شتاب دهنده‌ها، صندوق های جسورانه، تامین سرمایه ها و شرکت های سرمایه گذاری در کنار سازمان بورس و بورس‌ها حضور دارند.

هامونی عنوان کرد: حتی شرکت‌هایی که در حوزه بانک فعالیت می‌کنند مثل خدمات انفورماتیک از جمله مجموعه‌هایی هستند که اگر در حوزه پول تکنولوژی وجود داشته باشد، می توانند در فین استارز ورود پیدا کنند. در حوزه بیمه نیز بیمه مرکزی راغب است به این حوزه ها ورود کند که با معرفی مدیر آی تی آن مجموعه تکنولوژی‌هایی که لازم است، در حوزه بیمه توسعه یابند، معرفی می‌شوند.

وی گفت: فرابورس ایران امسال در دهمین نمایشگاه بورس بانک و بیمه با چهره ای متفاوت ظاهر شده است ۷۰ تیم استارتاپی در قالب ۱۶۰ نفر در این رویداد ثبت نام کردند که در نهایت ۳ تیم در حوزه بورس بانک و بیمه از سوی هیات داوران انتخاب می شوند و تیم اول ۳۰ میلیون تیم دوم ۲۰ میلیون و تیم سوم ۱۰ میلیون تومان جایزه می گیرند.

هامونی همچنین با اشاره به شرایط عرضه اولیه در سال جدید گفت: عرضه های اولیه متناسب با شرایط بازار صورت می گیرد که اطلاعیه رسمی آن در سایت فرابورس نیز منتشر خواهد شد.

وی در خصوص اثرات عرضه اولیه بر بازار هم گفت : عرضه های اولیه چه سبک و چه سنگین در میان مدت و بلند مدت تاثیری بر شاخص بورس و فرابورس ندارد اما در کوتاه مدت بر بازار اثرگذار است.

مدیر عامل فرابورس ایران ادامه داد: این که گفته می شود عرضه اولیه به طور مطلق انجام نشود، بر ضد بازار است و در میان مدت و بلند مدت به کوچک شدن بازار منجر خواهد شد.

به گفته هامونی اگر در سال های ۸۶ تا ۹۰ عرضه های اولیه نبود و خصوصی سازی صورت نگرفته بود همچنان در همان بازار ۲۶ هزار میلیارد تومانی متوقف مانده بودیم اما تا پایان اسفند ۹۵ به رقم ۱۰۴ هزار میلیارد تومان رسیده ایم که این اتفاق به اشتغال زایی نیز کمک کرده است.

هامونی با اشاره به تشکیل دبیرخانه دایمی فین استارز افزود: ایده های مرتبط با این حوزه دائما رصد خواهد شد و پشتوانه برگزاری این رویداد در سال آینده قرار خواهد گرفت.

وی در ادامه این نشست خبری با اشاره به نرخ بازار بدهی گفت: نرخ را می شود با هماهنگی بانک مرکزی و بازار سرمایه و دیگر ارکان تصمیم گیر و سیاست گذار مدیریت کرد البته در ابن بازار کاهش نرخ هم داشته ایم، به طوری که میانگین نرخ در بازار بدهی تا ۴ درصد کاهش یافته است. به گفته هامونی همچنین تاکنون در بازار بدهی حتی یک ریال نکول نداشته‌ایم.

مدیر عامل فرابورس ایران ابراز امیدواری کرد که با زیرساخت هایی که در بازار بدهی ایجاد می شود این بازار جایگاه شایسته خود را در اقتصاد کشور پیدا کند.

هامونی در پاسخ به این سوال که گفته می شود بازار بدهی بازار پول را تحت تاثیر خود قرار داده است گفت: بازار پول به لحاظ ارزش معامله ۶۰ برابر بازار بدهی است لذا این ادعا را به شدت رد می کنم.

 انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha