به گزارش خبرنگار ایسنا، علیرضا شاهحسینی، مدیرکل پیشین کتابخانههای عمومی استان سمنان در این آیین اظهار کرد: در حدود سه سال، کتابخانههای عمومی استان در همه شاخصها و از جمله در شاخص سرانه فضای کتابخانهای، اعضای فعال، جلب حمایت خیرین، تعداد منابع کتابخانهای و تازههای نشر و... با رشد قابل قبولی روبرو بوده است.
وی از وجود 72 کتابخانه عمومی فعال در سطح این استان خبر داد و تصریح کرد: 51 باب از این کتابخانهها، نهادی 19 باب مشارکتی و دو کتابخانه عمومی مستقل هستند.
مدیرکل پیشین کتابخانههای عمومی استان سمنان با بیان اینکه در 32 ماه گذشته 9 کتابخانه عمومی به کتابخانههای استان افزوده شده افزود: اکثر این کتابخانهها در مناطق محروم و کمبرخوردار و بهویژه مناطق روستایی راهاندازی شدند.
وی با بیان اینکه تعداد منابع کتابخانهای در آغاز به کار وی 930 هزار جلد بوده است افزود: این شاخص امروز با تلاش همکاران ما به یکمیلیون و 136 هزار نسخه کتاب افزایش یافته است.
شاهحسینی از افزایش میانگین امانت کتاب در این کمتر از سه سال خبر داد و گفت: در این دوره با جذب حمایت خیرین 41 هزار نسخه کتاب به کتابخانههای عمومی استان الهداء و علاوه بر آن 160 میلیون تومان کمک نقدی جذب و در بخش تجهیز کتابخانههای عمومی هزینه شد.
مدیرکل پیشین کتابخانههای عمومی استان سمنان از برگزاری 102 آیین رونمایی کتاب در حدود سه سال گذشته در این استان خبرداد و افزود: در این مدت بیش از 470 نشست کتابخانهای و از جمله نشستهای تخصصی نقد کتاب، نشست در مدارس، دانشگاهها و... با محوریت کتاب و مطالعه برگزار شد.
وی از کتابخانه مرکزی سمنان به عنوان یکی از شش کتابخانه عمومی برتر کشور نام برد و ادامه داد: در این دوره توجه ویژهای در راستای این کتابخانه به قطب فرهنگی استان صورت گرفت و در همین راستا علاوه بر افزایش منابع کتابخانهای تعداد کتابداران و نیروی انسانی آن دو برابر شد.
وی از راهاندازی بخشهای مختلف و تخصصی به عنوان یکی از اقدامات خوب این سالها نام برد و گفت: بخشهای استان سمنان شناسی، مفاخر و مشاهیر، بخش تخصصی دفاع مقدس، فرهنگ مکتوب رضوی و....از مهمترین این بخشها بوده است.
انتهای پیام
نظرات