علیاصغر یوسفنژاد در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: صحنههای مربوط به جریان ثبتنام کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری و انعکاس آن، دون شأن نظام مدیریتی کشور در ابعاد مختلف اجرایی، قانونگذاری و قضایی است و بدیهی است می بایست برای رفع خلأهای قانونی موجود در این زمینه اقدام کرد.
وی افزود: این پدیده که خانوادهای به صورت دسته جمعی و یا فرزندی خردسال در انتخابات رییس جمهوری ثبت نام میکنند، بیانگر شکاف باورها در بخشی از جامعه با برخی اصول مصرح رسمی و از جمله شئون مقام اول اجرایی کشور است که البته به نظر بنده این نوع نگاه و عملکرد تا این حد طبیعی است.
نماینده مردم ساری در مجلس ادامه دارد: اما نکته مهم این است که نمیتوان از این فرصت و آزادی نابجای موجود گذشت، بعید است در توسعهمندترین جوامع هم با وجود چنین فرصتهایی، طبقاتی از جامعه بیتمایل به چنین رفتارهایی نباشند. متاسفانه برجسته شدن افراد -در عین حال که وظیفه اطلاع رسانی و انعکاس واقعیت وجود دارد- موجب تشدید علاقه در این طبقات شده است که نیازمند آسیب شناسی است.
یوسفنژاد یادآور شد: در بسیاری از تجربیات جهانی مقاماتی مانند مدیر اول کشور نیازمند تهیه تاییداتی از جمله امضای استادان دانشگاه و یا تاییدیههای حزبی هستند که ما نیز میبایست از این تجربیات بهرهگیری کنیم.
وی در پایان گفت: واقعا صحنه صف بستن افراد برای ثبت نام به عنوان رییس جمهور، صحنه تلخی بود که در این دوره شاهد بودیم. انشاءالله مجلس و نهادهای دخیل با جدیت به گونهای کاربردی در این خصوص احساس مسوولیت کنند تا نسبت به ساماندهی این مقوله اقدام شود.
انتهای پیام
نظرات