محسن کوهکن در گفتوگو با ایسنا، با بیان اینکه «این دوره بر خلاف دوره های گذشته مسائل انتخاباتی دیرتر شروع شده است» اظهار کرد: با توجه به اینکه به زمان ثبت نام ها و تایید صلاحیت ها نزدیک می شویم ممکن است این برداشت به وجود آید که شاید اعوجاجات و اختلاف هایی وجود دارد.
وی افزود: باید به این نکته اشاره کنم که ممکن است به دو صورت به انتخابات ریاست جمهوری وارد شویم. نخست اینکه کنار بنشینیم تا افرادی که قصد کاندیداتوری دارند به صحنه بیایند بعد ما یک نفر را انتخاب کنیم که این شیوه در گذشته نشان داده شده و شیوه خوب و درستی نیست. منهای یکی دو دوره ابتدای انقلاب که معمولا شخصیت های کاریزمای انقلابی در صحنه حضور پیدا می کردند، مانند رهبری و شهید رجایی. البته به لحاظ مقام و جایگاه و همچنین مرحوم هاشمی که در دوره اول ایشان شخصیت کاریزمایی بودند و نهایتاً بستر برایشان آماده بود.
این نماینده اصولگرای مجلس ادامه داد: نوع دوم این است که جمعی تصمیم گیری کنند که از بین افرادی که وارد عرصه شده اند یک نفر را انتخاب کنند که این انتخاب نهایتاً از میان خرد جمعی صورت می گیرد و خرد جمعی وقتی با سازوکار حزبی باشد روان تر بوده و مسائل کمتر به بیرون درز می کند، چون در درون حزب تصمیم گیری شده است.
کوهکن همچنین درباره حضور حجت الاسلام رئیسی برای شرکت در انتخابات و اعلام حمایتی که جمنا از وی داشته، گفت: ریاست جمهوری حوزه اجراست و کسی که خود را برای اجرا آماده می کند قطعا اگر انتخاب شود باید کاملا مستقل و بی طرفانه ورود پیدا کند و برخورد جناحی و باندی نداشته باشد.
وی افزود: بسیاری از کسانی که از حجت الاسلام رئیسی دعوت کرده اند افرادی هستند که در مجموعه جمنا بوده اند و در مجمع این جبهه نیز وی رای اول را به دست آورده است.
کوهکن در پایان اظهار کرد: به طور کلی سلائق مختلف اصولگرایی بر روی ریاست جمهوری کار می کنند و برخی نیز تلاششان بر روی انتخابات شوراهاست.
انتهای پیام
نظرات