به گزارش ایسنا، وزارت خارجه کره شمالی در بیانیهای که خبرگزاری "کی سی ان ای" منتشر کرد، اظهار داشت که استقرار این ناوگروه نشان دهنده "اقدامات بیخردانه برای حمله" است و "وارد مرحلهای جدی شده است."
مرکز "فرماندهی اقیانوس آرام" آمریکا گفته است، هدف از این استقرار حفظ آمادگی در منطقه است.
دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا تصریح کرده بود، آمریکا آماده است به تنهایی برای رفع تهدید اتمی کره شمالی اقدام کند.
ناوگروه کارل وینسون شامل یک ناو هواپیمابر و ناوهای دیگر است. این ناوگروه قرار بود به آبهای استرالیا برود اما از سنگاپور راهی غرب اقیانوس آرام شد، جایی که اخیرا با نیروی دریایی کره جنوبی مانور داد.
وزارت خارجه کره شمالی در بیانیهاش نوشت: "ما آمریکا را به خاطر پیامدهای فاجعه باری که اقدامات مایه انزجار آن به دنبال دارد کاملا پاسخگو خواهیم کرد."
"جمهوری دمکراتیک خلق کره شمالی آماده است به هرگونه حالت جنگی که آمریکا آرزویش را دارد واکنش نشان دهد."
این کشور گفته است، استقرار این ناوگروه حقانیت کره شمالی در توسعه توانایی سلاحهای اتمی برای دفاع از خود یا برای انجام حملهای بازدارنده را ثابت کرد.
کرهشمالی چندین آزمایش اتمی انجام داده و کارشناسان پیش بینی میکنند با حرکت این کشور به سوی ساخت کلاهکهای اتمی که قابلیت رسیدن به خاک آمریکا را داشته باشد آزمایشهای بیشتری انجام شود.
اخیرا نشانههایی از احتمال آزمایش یک موشک قاره پیما توسط کره شمالی ظاهر شده است، هرچند این کشور براساس قطعنامههای سازمان ملل از چنین آزمایشی منع شده است.
کره شمالی میگوید که مانورهای مشترک نظامی میان کره جنوبی و آمریکا تحریک آمیز است و آنها را آمادگی برای حمله میداند.
انتهای پیام
نظرات