• دوشنبه / ۲۱ فروردین ۱۳۹۶ / ۱۵:۴۱
  • دسته‌بندی: انرژی
  • کد خبر: 96012108221
  • منبع : وزارت صنعت، معدن و تجارت

"داروگر" تعطیل نشده است

"داروگر" تعطیل نشده است

در پی انتشار اخباری مبنی بر تعطیلی کارخانه داروگر، رییس سازمان صنعت،معدن و تجارت استان تهران با تکذیب این موضوع اظهار کرد: داروگر برند قدیمی کشور در تولید محصولات بهداشتی است و نه تنها تعطیل نشده بلکه تولید آن افزایش نیز داشته است.

به گزارش ایسنا به نقل از شاتا، محمد رضا مس فروش - رییس سازمان صنعت،معدن و تجارت استان تهران - در ارتباط با خبر تعطیلی کارخانه داروگر، گفت: داروگر نه تنها تعطیل نشده بلکه تولید آن افزایش نیز داشته است. با وجود اینکه از نزدیک به کلیه مسایل کارخانه‌های استان اشراف داریم اما باز هم برای اطمینان از مساله بررسی های کاملی درباره کارخانه تولیدی داروگر انجام شد، چراکه وظیفه قانونی ما حمایت از تولید و اشتغال در کشور است.

وی تاکید کرد: کارخانه بزرگ داروگر یکی از بهترین واحدهای تولیدی فعال کشور است و در طول سال گذشته با افزایش تولید نیز همراه بوده و به هیچ عنوان تعدیل، کاهش و یا اخراج نیرو ندارد. این کارخانه روال عادی تولید خود را طی می کند و در فرصت تعطیلی های فروردین ماه برنامه بهسازی و نوسازی خود را سپری کرده تا بتواند با توان بیشتری در چرخه تولید محصولات مطلوب گام بردارد.  

بیژن اسماعیلی -مدیرعامل مجتمع تولیدی داروگر- نیز در این رابطه با اظهار تعجب از انتشار این اخبار گفت: هدف از انتشار این خبرها ایجاد فضای یاس و تردید در جامعه و مغایر با فرامین مقام معظم رهبری در سال اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال است.

وی با یادآوری بیانات مقام معظم رهبری در ابتدای سال تصریح کرد: رفتار صحیح آن بود که رسانه ها پیش از انتشار این خبر صحت و سقم آن را از مدیران مربوطه استعلام می کردند . داروگر بخش عظیمی از تولید صنایع شوینده و آرایشی و بهداشتی کشور را تولید می کند و این گونه برخوردهای رسانه ای با توجه به سختی ها و تنگناهای بخش تولید اندک رمق باقی مانده در کالبد صنعت را نیز از بین خواهد برد.

وی با اشاره به اینکه هلدینگ داروگر شامل کارخانه های شوینده ،بهداشتی و آرایشی کف، تولی پرس، تولید دارو، روغن نباتی جهان، شیرینی شکلات کیوان و ۱۲ واحد تولیدی بزرگ است، تاکید کرد:چگونه ممکن است مجموعه ای که ۶۰ درصد بازار شوینده ، آرایشی و بهداشتی را تامین می کند تعطیل شود؟!

اسماعیلی هلدینگ داروگر بهسازی و نوسازی تجهیزات (اورهال) را نیاز سالانه تمام کارخانه‌های صنعتی دانست و اظهار کرد: آیا ممکن است که خط تولید پودر لباسشویی ما که روزانه هزارتن پودر شوما ، دریا و کف تولید می کند نیاز به اورهال نداشته باشد و یا دستگاه شاپوی تخم مرغی ما که در سراسر دنیا شناخته شده و روزانه بیش از ۱۰۰تن تولید می کند نیازی به تعمیرات سالیانه نداشته باشد؟

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۶-۰۱-۲۷ ۱۸:۱۵

سلام. 1- آقای (الف) مدیرعامل داروگر، تولی پرس و روغن جهان یکی از بدهکاران بانکی اصلی کشور هستن که هر سال وقتی که بانک ها یا مثل الان قوه قضائیه رفته دنبالش که بدهی رو پس بده با اخراج کارگرا و تعطیلی های سوری نه تنها بدهی رو پرداخت نمیکنه بلکه با مظلوم نمایی و سوء استفاده از موقعیت های کشور مثل انتخابات و تحریم و رکود و ... یه وام میلیاردی جدید میگیره که بدهیاشو صاف کنه که اون رو به جیب میزنه و وام های قبلی رو هم صاف نمی‌کنه. 2- این کار هر سالشه. من 5 سال تو اون شرکت بودم و توی واحد آی تی مشغول بودم. به اسم خصوصی سازی داروگر رو دادن بهش در حالیکه 40 تا مرکز پخش توی کل کشور داشت. هر مرکز پخش از 30 الی 150 نفر پرسنل داشت. کم کم به خاطر سود بیشتر شروع کرد به عمده فروشی و نقد فروشی با تخفیف بالا و همه ی مراکز پخش کشور رو تعطیل کرد. از اون طرف دائما مشغول استخدام های سوری و بکارگیری دو ماه دوماه و سه ماه سه ماه نیروهای جدیدیه که مثلا بگه بابت وامهای حمایت از تولید داره استخدام جدید میکنه (که بالای صدها میلیارد شده تا الان و هیچکدوم رو پس نمیده ) و حقوق نیروهای جدید رو اونقدر بد میده که خودشون از شرکت برن. سالهاست با همین نیروهای دوماهه و سه ماهه که میگیره کار شرکت رو راه میندازه. اونقدر بیکار هست که هیچوقت لنگ نیروی کار نمیشه. 3- از طرفی مالیات هم نمیده و هر وقت فشار میارن که مالیات بده همین بازی اخراج کارگر و تعطیلی رو در پیش میگیره. 4- لطفا در گزارشتون این رو هم در نظر بگیرید که با چه کسی طرفید.