• دوشنبه / ۲۱ فروردین ۱۳۹۶ / ۱۵:۱۶
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 96012108199
  • خبرنگار : 71457

نظر یک کارشناس آلمانی درباره سرنوشت موشک‌های اصابت نکرده به پایگاه الشعیرات

نظر یک کارشناس آلمانی درباره سرنوشت موشک‌های اصابت نکرده به پایگاه الشعیرات

رسانه‌ها از یک کارشناس آلمانی متخصص نقل کردند که ارتش روسیه در مقابل موشک‌های توماهاک آمریکا از موج‌های الکترومغناطیسی استفاده کرد که این اقدام باعث شد برخی از این موشک‌ها از مسیر خود منحرف شده و پیش از آنکه به خشکی برسند، در مدیترانه سقوط کنند.

به گزارش ایسنا، به نقل از رای الیوم، منابع در مرکز مطالعات آلمان فیریل از یک کارشناس آلمانی متخصص در امور ابزارهای پدافند الکترونیک نقل کردند که ارتش روسیه با ارسال موج‌های الکترومغناطیسی، به جنگ الکترونیک متوسل شد که این امر به منحرف شدن مسیر موشک‌های توماهاک انجامید تا تعداد زیادی از این موشک‌ها پیش از رسیدن به خشکی، در مدیترانه سقوط کنند.

این کارشناس گفت که "روسیه در سوریه از سامانه‌ جدید جنگ الکترونیک (Krasuha-4) استفاده می‌کند که این از بهترین سامانه‌های پدافند هوایی الکترونیک در جهان است و باعث ایجاد پارازیت در مقابل رادارهای جنگنده‌های آمریکایی در گذشته و هواپیماهای آواکس شده بود. ناتو سامانه‌های DIRCM و DRFM و سامانه‌های دیگری در اختیار دارد و این‌ها سامانه‌های الکترونیکی است که در مقابل موشک‌های دشمن مورد استفاده قرار می‌گیرند اما سامانه روسی Krasuha-4 بهتر است".

وی خاطرنشان کرد، سامانه جنگ الکترونیک روسیه (Krasuha-4) به سادگی سیستم ماهواره‌ای جی پی اس را از کار می‌اندازد که این اقدام برای ایجاد مناطق کور کافی است.

این کارشناس خاطرنشان کرد، سامانه Krasuha-4 می‌تواند به موشک‌های هدایت شونده با رادار، اهداف وهمی و خیالی دهد و این موشک‌ها به این اهداف وهمی اصابت کنند و واشنگتن نیز گمان کند که این موشک‌ها به هدف اصلی خود اصابت کرده است و کسانی که چنین سامانه‌ای داشته باشند، می‌توانند موشک توماهاک را "همچون یک مگس" ساقط کنند.

وزارت دفاع روسیه در روز حمله گفته بود فقط ۲۳ موشک از میان ۵۹ موشک شلیک شده به پایگاه الشعیرات اصابت کرده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha