• سه‌شنبه / ۱ فروردین ۱۳۹۶ / ۱۱:۲۲
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 96010100073
  • خبرنگار : 71480

رئیس هیات نظارت بر انتخابات شوراها:

همکاری خوبی بین دستگاهای اجرایی وجود دارد

همکاری خوبی بین دستگاهای اجرایی وجود دارد

رئیس هیات نظارت بر انتخابات شوراها گفت: بررسی صلاحیت‌های نامزدها از لحظه‌ای که ثبت‌نام آن‌ها تمام شود توسط مراجع چهارگانه به صورت شکلی انجام می‌شود و سپس سوابق نیز مورد بررسی قرار می‌گیرد.

محمد محمودی شاه‌نشین با حضور در فرمانداری تهران و در حاشیه بازدید از محل ثبت‌نام داوطلبان کاندیداتوری پنجمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا با بیان این‌که «شوراهای شهر ورستا بسیار مهم هستند؛ زیرا مدیریت شهرها و روستاها در دست این شوراهاست» اظهار داشت: شکر خدا علی‌رغم تعطیلات سال نو از پنجمین دوره ثبت نام شوراهای شهر و روستا استقبال خوبی به عمل آمده است و همکاری خوبی بین دستگاهای اجرایی وجود دارد.

وی هم‌چنین خاطرنشان کرد: نهادها و ارگان‌هایی مثل نیروی انتظامی  و ثبت‌ احوال همکاری خوبی تاکنون داشته‌اند .

وی با یادآوری این‌که «مقام معظم رهبری امسال را سال اقتصاد مقاومتی و تولید اشتغال نام نهادند» ادامه داد: با توجه به گفته‌های ایشان باید در تولید ملی و استقلال کوشا باشیم.

رئیس هیات نظارت بر انتخابات شوراها گفت: 150 هزار نفر دذر قالب هیات‌های نظارت بر انتخابات در استان‌ها آموزش دیده‌اند؛ بخشی از انتخابات شوراهای شهر و روستا به صورت الکترونیک بر گزار می‌شود و چون انتخابات  ریاست جمهوری و شوراها را در پیش داریم آموزش این افراد مهم است .

وی ادامه داد: همان‌طور که قبلا گفته شد، انتخابات شوراهایی که تعداد اعضای آن 7 نفر باشند به صورا الکترونیک بر گزار می‌شود و بر اساس شرایط موجود سخت‌افزاری 10 هزارشعبه  برای انتخابات شهر و روستا در نظر گرفته شده است.هم‌چنین 34 هزار صندوق برای انتخابات الکترونیک در نظر گرفته شده است.

وی افزود: مشکل عمده‌ای تا این لحظه وجود نداشته و فقط دانشجویانی که در شهر ستان تحصیل می‌کنند چون گواهی نداشتند با مشکل روبه‌رو شدند که با اخذ گواهی اولیه این مشکل بر طرف شد. در مورد گواهی تعهد 15 روزه هم باید گفت افراد این تعهدنامه را امضا می‌کنند و در واقع نوعی خود ظهاری است.

شاه‌نشین با بیان این‌که «بررسی صلاحیت‌های نامزدها از لحظه‌ای که ثبت‌نام آن‌ها تمام شود توسط مراجع چهار گانه به صورت شکلی انجام می‌شود و سپس سوابق نیز مورد بررسی قرار می‌گیرد» گفت: تعدا افرادی که در سال 95 سلب عضویت شده‌اند از شوراها کنار گذاشته شدند به تعداد انگشتان دو دست هم نمی‌رسد که عمده دلیل آن هم مربوط به ترک محل سکونت بوده است؛ از بین 136 هزار نفر عضو شورای شهر کمتر از 10 نفر در چنین شرایطی هستند،  پس مشخص می‌شود درصد افرادی که شرایط عضویت شورای شهر را از دست می‌دهند بسیار ناچیز است.

وی درباره هیات نظارت بر انتخابات شوراها نیز گفت: در صحن علنی مجلس انتخاباتی برگزار شد و 5 نفر از سلایق مختلف سیاسی به عضویت هیات مرکزی نظارت بر انتخابات درآمدند  و هیات‌های نظارت استانی و شهرستان‌ها نیز تشکیل شده است. این‌ها از افراد خوشنامی هستند که ارتباطی با مسائل شورای شهر ندارند؛ این افراد مورد تائید مراجع مختلف شهرستان هستند. آموزش لازم به ناظران داده شده و کارشناسان استان به استان عوامل نظارتی را آموزش داده اند و هنوز واحد آموزش فعال است. ما دنبال برگزاری یک انتخابات خوب هستیم که در شان نظام, مورد خشنودی دولت، مردم و بویژه مقام معظم رهبری باشد.

وی در عین حال گفت: البته نگرانی دوستان به حق است، چون بین 250 تا 400 هزار نفر ثبت نام می‌کنند و بررسی صلاحیت آن‌ها باید در یک فرصت یک ماه انجام شود. از سویی اساس کار هیات های نظارت بررسی شکلی است نه استصوابی؛ بنابراین برخی دوستان نگران هستند تا از ورود افرادی که در مدیریت شهری سو استفاده کرده یا خللی ایجاده کرده‌اند جلوگیری شود که کاملا این دلنگرانی برخی از جاها مصداق داشته است اما ما سعی می‌کنیم نظارت کاملی داشته باشیم و افراد صالح را انتخاب کنیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha