علی کرد در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به افتتاخ خط انتقال گاز ایرانشهر به زاهدان گفت: روشن شدن مشعل گاز در شهر زاهدان و مرکز استان را به فال نیک میگیریم. پروژه ای که چندین سال کلنگ آن زده شده بود و امروز در گام اول مشعل گاز در شهر زاهدان روشن شد، این یعنی خط گاز به زاهدان رسید.
وی افزود: درست است که این کار اقدامی مثبت و ارزنده محسوب می شود ولی زمانی می توان آن را گامی عملی دانست که عملا مردم در کوچه و خیابان و مراکز دولتی و دانشگاهی و کل استان از نعمت گاز بهره ببرند.
نماینده خاش با تاکید بر اینکه گاز نعمت و سرمایه ملی است که باید تمامی آحاد مردم از آن بهره ببرند، گفت: انتقاد بخشی از مردم در استان سیستان و بلوچستان بخصوص خاش آن است که چرا وقتی خط لوله گاز از این شهرستان عبور کرده، این شهرستان دارای نعمت گاز نشده است و ابتدا پایتخت از گاز بهره برده است. انتظار می رفت که در خط انتقال گاز با برنامه ریزی درست شهرها و شهرستان هایی که در مسیر این خط لوله قرار داشتند، گازدار میشدند و بعد دولت مرکز استان را از نعمت گاز بهره مند میکرد.
وی افزود: وقتی منطقه ای از نعمت گاز بهره مند می شود به دنبالش آن منطقه توسعه یافته و مزایایی همچون اشتغال را دارا می شود. با عنایت به این موضوع تاکید ما این است که باید هر چه سریعتر دولت تمامی مناطق استان سیستان و بلوچستان را از نعمت گاز بهره مند کند نه اینکه نه تنها شعله گاز را در مرکز استان روشن کند و انتقال گاز به سایر مناطق با کندی صورت گیرد.
کرد با تاکید بر اینکه بیان این نکات به معنای کمرنگ جلوه دادن اقدامات دولت نیست، گفت: حرف ما انتقادات مردم است. اینکه در اجرای پروژه ها دولت ها به دنبال منافع سیاسی نباشند و اگر می خواهند شعله ای را روشن کنند آن شعله برای تمامی عامه مردم روشن شود. گازی که باید برای همه مردم اعم از روستایی، عشایری، شهری و کپرنشینی باشد تا از قِبَل بهره مندی استان از نعمت گاز از تخریب جنگل ها و مراتع و به دنبال آن نابودی محیط زیست و همچنین قاچاق سوخت جلوگیری شود.
وی در پایان گفت: بهره مندی مردم از نعمت گاز وظیفه ذاتی و قانونی دولت است. به نظر بنده افتتاح خط انتقال گاز ایرانشهر به زاهدان طرح ناقص و نیمه تمامی است که باید با برنامه ریزی مدون تلاش شود تمامی استان از این پروژه عظیم بهره مند شوند.
انتهای پیام
نظرات