• یکشنبه / ۱ اسفند ۱۳۹۵ / ۱۲:۰۵
  • دسته‌بندی: سیاست خارجی
  • کد خبر: 95120100290
  • خبرنگار : 71038

در کنفرانس امنیتی مونیخ

ظریف: مسایل منطقه‌ای را باید با گفت‌وگو حل کرد/ مذاکرات هسته‌ای موفقیتی سیاسی برای همه بود

 ظریف: مسایل منطقه‌ای را باید با گفت‌وگو حل کرد/ مذاکرات هسته‌ای موفقیتی سیاسی برای همه بود

محمدجواد ظریف در سخنان خود در پنجاه و سومین اجلاس بین‌المللی مونیخ، اظهار کرد: جنگ در عراق، سوریه و بحرین راه حل نظامی ندارد و تمام این نزاع‌ها راه‌حل سیاسی دارد.

به گزارش ایسنا، وزیر امور خارجه کشورمان با تأکید بر اینکه در حل این بحران‌ها باید به سمت راه‌حل سیاسی حرکت کرد و از دیگر سو نباید هیچ جریان اصلی را به حاشیه راند، ادامه داد: بحران‌هایی که اکنون ما با ‌آن روبرو هستیم راه‌حل نظامی ندارد، گزینه‌های نظامی باید کنار گذشته شود. باید به دنبال راه‌حل‌های دیگر باشیم.

این دیپلمات ارشد کشورمان با بیان اینکه قبل از اینکه راه‌حل را آغاز کنیم باید مشکل را شناسایی کنیم در بخش دیگری از صحبت‌های خود به موضوع هسته‌ای ایران اشاره کرد و گفت: مذاکرات هسته‌ای و نتیجه حاصل از آن یک موفقیت سیاسی برای همه بود.

ظریف در ادامه صحبت‌های خود اظهار کرد: در گفت‌وگوهای منطقه‌ای معتقدم به کمک همدیگر نیاز داریم و می‌توانیم پس از شناسایی مشکل راه‌حل‌ها را ارائه دهیم. من فکر می‌کنم در این زمینه می‌توانیم گام‌هایی را برداریم و رهبران جهان این توانایی را دارند که در این مسیر حرکت کنند.

این دیپلمات ارشد کشورمان با انتقاد از دخالت‌های برخی از دولت‌های فرامنطقه‌ای در امور منطقه و با تأکید بر اینکه این دخالت‌ها موجب بی‌ثباتی در منطقه می‌شود در بخش دیگری از صحبت‌های خود خاطرنشان کرد: سقوط صدام حسین و روی کارآمدن یک حکومت معتدل در این منطقه موجب نگرانی برخی از کشورها شد و از نظرآنها این موضوع قابل پذیرش نبود. در همین راستا تلاش کردند که نگرانی‌های خود را بروز و ظهور عملی دهند و اقداماتی را انجام دادند.

وی همچنین گفت: جامعه بین‌المللی در جنگ ایران و عراق کمک فعالی برای حل این بحران نکرد و موجب شد که جنگ ادامه پیدا کند.

ظریف با بیان اینکه ثبات در منطقه اهمیت دارد، ادامه داد: در ایجاد ثبات در منطقه همه کشورهای حاضر در منطقه باید همکاری داشته باشند. مسائل منطقه‌ای را می‌توان از طریق گفت‌وگو و مبانی که طرف‌ها به آن معتقد هستند حل کرد.

وی همچنین به اهمیت اعتمادسازی، ایجاد امنیت و مبارزه با افراطی‌گری اشاره کرد و افزود: ما می‌توانیم همکاری‌های مشترکی همچنین در عرصه سرمایه‌گذاری، محیط زیست و گردشگری داشته باشیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha