به گزارش ایسنا، محمداسماعیل سعیدی که به عنوان موافق استیضاح وزیر راه و شهرسازی در جلسه علنی سخن میگفت، اظهار کرد: برخلاف شایعاتی که این چند روز توسط برخی جریانات و رسانهها مطرح شده استیضاح سیاسی نیست و تمام مسائلی که مطرح میشود بر مبنای وظایف قانونی نمایندگی است.
وی افزود: اینکه بعضی مطرح میکنند مصلحت نیست در دو سه ماه باقیمانده از عمر دولت استیضاح انجام شود دلیلی نمیشود که بر ابهامات و تخلفات چشمپوشی کنیم.
نماینده مردم تبریز در مجلس تأکید کرد: وظایف قانونی ایجاب میکند که در مسیر اجرای قانون حرکت کنیم و به گونهای نباشد که فردای قیامت نتوانیم پاسخگو باشیم. باید فرهنگ پاسخگویی به مردم و عذرخواهی از آنان و رها کردن میز و صندلی قدرت در بین مسئولین نهادینه شود و اگر اشتباه کردند در مقابل مردم عذرخواهی کنند.
وی یادآور شد: در حادثه قطار چنین بود که ابتدا وزیر به جای عذرخواهی گفت نگران نباشید همه مسافران بیمه هستند. خانوادهای عزیزانش در آتش سوختند و حتی یکی از اعضای این خانواده میگفت تلاش کردم تا شیشه قطار را بشکنم، نشد و یا خانواده دیگری از ۵ آذر تا به امروز به خانه خودش نرفته است.
این نماینده مجلس خطاب به وزیر راه، اظهار کرد: چرا قطار مجهز به تجهیزات و امکانات لازم نبود؟ چرا امدادگران دیر رسیدند؟ ساعت ۹ در محل حادثه این اتفاق رخ داده و واگنهایی سوختند اما امدادرسانی دیر انجام شد.
نماینده مردم تبریز در مجلس، افزود: همکاران ما در کمیسیون عمران اظهار کردند اینکه میگویند سیستم ناکارآمد بوده خطا است. آمارهایی وجود دارد که نشان میدهد خطاها اعلام شده و این گزارشها کذب محض است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود اظهار کرد: حتی در زمینه مسکن، وزارتخانه هیچ اقدامی انجام نداده است، توسعه زیرساختهای جادهای و ریلی نیز در همین وضعیت قرار دارند. آیا وزیر اطلاعی از وضعیت بافتهای فرسوده دارد؟ اگر حادثهای مانند زلزله رخ دهد چه اقدامی میخواهند انجام دهند؟
نماینده مردم تبریز در مجلس ضمن انتقاد از وضعیت پروژههای مسکن مهر، گفت: آنچه که میگوییم این است که عملکرد وزیر و وزارت راه و شهرسازی ضعیف بوده است، وزیر مسکن مهر را مزخرف قلمداد کرده است. سوال این است چرا طرح مسکن اجتماعی در حد شعار باقی ماند؟ چرا وزارتخانه برنامه شفافی در حوزه مسکن ارائه نکرده است؟ همه اینها ایرادات جدی است که به این وزارتخانه وارد است.
سعیدی با اشاره به اصل ۴۴ قانون اساسی، اظهار کرد: با کدام منطق ۱۱۸ فروند ایرباس و ۱۰۸ فروند هواپیمای بوئینگ برای شرکت دولتی ایرانایر که شرکتی ورشکسته است آن هم با منابع صندوق توسعه ملی خریداری شده است؟ چرا برای بخش خصوصی این شرایط را فراهم نکردید؟
وی تصریح کرد: به غیر از ایرلاین دولتی حدود ۱۳ شرکت هواپیمایی دیگر وجود دارند که وزارت راه وظیفه حمایت از بخش خصوصی را دارد اما عملاً در این حوزه هیچ تلاشی انجام نداده است. اگر همین روند ادامه پیدا کند در سالهای آتی یک شرکت هواپیمایی خواهیم داشت و بقیه به زمین خواهند خورد.
وی در مورد آزادسازی نرخ بلیط هواپیما نیز اظهار کرد: این اقدام منجر به افزایش هزینه برای مسافران شده است. آیا با آزادسازی نرخ بلیط کیفیت افزایش یافته و تأخیرها کاهش داشته است؟ همیشه نباید انتظار داشته باشیم با این کار تحول ایجاد شود.
وی در پایان در مورد آزادراه تبریز- بازرگان نیز اظهار کرد: اخیراً آقای نوبخت سوار قطار شده و از تهران به تبریز آمده آن هم در شرایطی که استیضاح مطرح شده است.
انتهای پیام
نظرات