• دوشنبه / ۲۵ بهمن ۱۳۹۵ / ۱۲:۲۱
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 95112517509
  • خبرنگار : 30057

تقدیر ویژه از کاشف روش‌های جدید در شیمی ارگانو سیلیکون در جشنواره خوارزمی

تقدیر ویژه از کاشف روش‌های جدید در شیمی ارگانو سیلیکون در جشنواره خوارزمی

دکتر سید محمد بلورچیان به عنوان محقق پیشکسوت در حوزه شیمی ارگانو سیلیکون در جشنواره بین‌المللی خوارزمی با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری مورد تشویق ویژه قرار گرفت.

به گزارش ایسنا، دکتر سیدمحمد بلورچیان در سال 1312 در شهر تبریز متولد شد. وی دارای دکتری داروسازی از دانشگاه تبریز است که در سال 1342 به مرتبه استادیاری رسید و در سال 1348 برای ادامه تحصیل و گرفتن دکتری تخصصی شیمی با دریافت بورس دولت فرانسه به این کشور عزیمت کرد.

وی در حین تحصیل به فعالیت‌های پژوهشی خود ادامه داد و موفق به کشف روش‌های جدید در شیمی ارگانو سیلیکون و انتشار مقالات علمی و پژوهشی در مجلات بین‌المللی شد؛ به نحوی که تحولی در پیشرفت شیمی سیلیکون به وجود آورد.

نتایج تحقیقات دکتر بلورچیان از سوی آکادمی علوم، ثبت اختراع شد و در کتاب‌های مرجع به ثبت رسید.

وی همچنین در تبیین کتاب‌های مرجع بین‌المللی در رشته شیمی نقش مهمی را ایفا کرد.

این دانشمند، بنیان‌گذار دانشکده شیمی تبریز، بنیان‌گذار پژوهشگاه شیمی و مهندسی شیمی ایران و پایه‌گذار تحقیقات شیمی ارگانو سیلیکون در کشور است.

وی در حال حاضر عضو پیوسته فرهنگستان علوم جمهوری اسلامی ایران است و موفق به دریافت نشان درجه یک دانش از رئیس‌جمهور شده است.

یکی از فعالیت‌های مهم و ماندگار دکتر بلورچیان، راه‌اندازی پژوهشگاه شیمی و مهندسی شیمی است که پس از 18 سال فعالیت تحقق پذیرفت.

بلورچیان همچنین تاکنون موفق به ثبت بیش از 50 اثر علمی و پژوهشی در مجلات معتبر بین‌المللی، ثبت نتایج تحقیقات در 20 مجموعه از کتاب‌های مرجع و ساخت بیش از 150 ترکیب جدید ارگانو سیلیکون با عوامل مختلف شده است.

بلورچیان در این مراسم تقدیر با تاکید بر اینکه امروزه منابع زیرزمینی جزء ثروت کشورها محسوب نمی‌شوند، یادآور شد: علم و دانش امروزه ثروت اصلی کشورها به شمار می‌رود.

این محقق همچنین با انتقاد از وزارت علوم درخصوص تدوین آیین‌نامه ارتقاء گفت: امروزه انجام کارگاه‌های تحقیقاتی گروهی و تیمی سرلوحه تحقیقات جهان قرار گرفته است و این در حالی است که در این آیین‌نامه توجه ویژه به نویسنده اول و نقش محققان در مقالات شده است.

به گفته وی، این امر موجب انتشار بذر نفاق در میان محققان خواهد شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha