به گزارش ایسنا، ناصر فغفوری در آیین راهاندازی مجدد کارخانه گل آرد زاگرس، اظهار کرد: کارخانه آرد گل زاگرس سلطانیه بیش از شش سال تعطیل بود که با توجه به استقرار این واحد تولیدی در کنار جاده، یکی از دغدغههای سازمان بود که این واحد تولیدی با برخورداری از تکنولوژی خوب، بار دیگر شروع به فعالیت کند. خوشبختانه با شروع به کار مجدد این واحد تولیدی، یکی از واحدهای تعطیل استان از حیث آماری کاهش پیدا کرد.
وی افزود: خوشبختانه از نیمه دوم امسال با توجه به سیاستهایی که در بخش حوزه صنعت، معدن و تجارت محقق شده است، شاهد رونقگیری واحدهای تولیدی هستیم. بیش از 4028 فرصت شغلی به لیست اجباری بیمه اضافه شده است که بر اساس گزارشی که مدیرکل تامیناجتماعی استان داشته، در مهرماه امسال بیش از 4028 نفر به لیست بیمه اجباری افزوده شدهاند که بیشتر در حوزه صنعت و معدن هستند.
فغفوری تصریح کرد: بیش از ۱۱۰ کارگاه و واحد تولیدی در نیمه دوم امسال به گردونه تولید رسیده و حجم سرمایهگذاری صنعتی به بهرهبرداری رسیده در استان با افزایش ۴۵ درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته امروز به بیش از 5300 میلیارد تومان سرمایهگذاری صنعتی رسیده است که در مقایسه با اسفندماه سال ۹۲ که رقم 2900 میلیارد تومان بوده، میتوان شاهد افزایش حجم سرمایهگذاری طی سالهای اخیر در استان بود.
وی یادآور شد: خوشبختانه طی اتفاقاتی که در دو سال اخیر در این حوزه به وقوع پیوسته است، شاهد جهشی در شهرستان سلطانیه بودیم؛ چراکه این شهرستان به دلیل برخورداری از وضعیت مناسب در بخش صنعت و معدن از جایگاه قابل توجهی در استان برخوردار است. استقرار مجموعه آرین توتون صنعت در این منطقه با برخورداری از ۹۰ نفر پرسنل با ۳۰ درصد ظرفیت که امروز به بیش از ۲۵۰ نفر رسیده است، برنامه سرمایهگذاری که این گروه صنعتی برای شهرستان سلطانیه دارد به بیش از یکهزار میلیارد تومان سرمایهگذاری در این مجموعه قرار دارد که اگر این ارقام را با حجم کل سرمایهگذاری استان که 5300 میلیارد تومان است، مقایسه کنیم میتوان گفت که بیش از یکپنجم سرمایهگذاریهای صنعتی در این بخش صورت گرفته است.
فغفوری به دیگر مجموعههای صنعتی مستقر در شهرستان اشاره کرد و گفت: مجموعه کریستال ایران یکی دیگر از واحدهای صنعتی استان مستقر در شهرستان سلطانیه محسوب میشود که علیرغم مشکلاتی که این مجموعه با آن مواجه بود، امروز شاهد توسعه این مجموعه و اشتغالزایی بالا و تبدیل این منطقه به قطب تولید کریستال در منطقه شمالغرب خواهیم بود که با توجه به پتانسیلی که در حوزه منابع معدنی در این شهرستان وجود دارد، قطعا سلطانیه میتواند یکی از شهرستانهای پیشرو در صنعت و معدن باشد.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان زنجان تصریح کرد: در تلاش هستیم که سرمایهگذاریهای بزرگی در استان صورت گیرد که در کنار این بخش، توجه به صنایع کوچک و متوسط و به کارگیری از افرادی که تجربه لازم در سرمایهگذاری را داشته باشند، خوشبختانه ورود سرمایهگذاریهای بزرگی همچون گلرنگ، راشا کاسپین، در دههفجر امسال با حضور وزیر صنعت، معدن و تجارت کلنگزنی و به بهرهبرداری خواهد رسید.
این مسئول یادآور شد: یکی از پروژههای مهمی که در ایام دههفجر شاهد آن خواهیم بود اولین واحد تولید گیربکس اتوماتیک کشور است که این پروژه با مشارکت ۸۰ درصدی بلژیکیها در استان زنجان عملیاتی خواهد شد. گفتنی است این پروژه اولین کارخانه تولیدی گیربکس اتوماتیک کشور خواهد بود که پس از قراردادهای رنو، سیتروئن و هیوندا، بزرگترین قرارداد خودرویی کشور خواهد بود که بسیاری از کارشناسان معتقدند که صنعت خودرویی کشور را متحول خواهد کرد.
در ادامه این مراسم، مدیرعامل کارخانه گل آرد زاگرس سلطانیه اظهار کرد: کارخانه گل آرد زاگرس در سال ۹۲ با هدف عرضه نان با کیفیت به مردم تاسیس شد که متاسفانه طی سالهای اخیر دچار حریق شده و پس از ۶ سال تعطیلی، امروز شاهد بازگشایی مجدد این واحد تولیدی در استان هستیم.
بهادر هادیزاده تصریح کرد: ظرفیت تولید این کارخانه 300 تن آرد در روز است که در حال حاضر یکی از بزرگترین کارخانههای آرد کشور محسوب میشود که خوشبختانه این واحد تولیدی از تکنولوژی و تجهیزات روز دنیا در تولید انواع آردها برخوردار است که با اعتبار ۱۵۰ میلیارد ریال امروز مجدد بازگشایی شد.
انتهای پیام
نظرات