• جمعه / ۱ بهمن ۱۳۹۵ / ۱۷:۳۰
  • دسته‌بندی: سیاست داخلی
  • کد خبر: 95110100384
  • خبرنگار : 71533

عضو هیات موسس جبهه نیروهای انقلاب:

مدیریت سیاسی کشور در مسیر انقلاب گام برنمی‌دارد

مدیریت سیاسی کشور در مسیر انقلاب گام برنمی‌دارد

عضو هیات موسس جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی گفت: مدیریت سیاسی کشور در مسیر انقلاب اصیل قدم برنمی دارد و بدنه اجتماعی نیز شکاف برداشته و از قدرت سیاسی فاصله گرفته است.

به گزارش ایسنا، رضا روستاآزاد طی سخنانی در همایش دانشگاهیان این جبهه که در دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد، اظهار کرد: کسی به فکر ما نیست و خیلی ها به دنبال زمین زدن حرکت ما هستند. در زمانی زندگی می کنیم که بواسطه رادمردی امام راحل و مقام معظم رهبری نوری روشن شده که ما با بهره از این نور، می توانیم ببینیم چه خبر است و چه هنجار نامبارکی بر کل دنیا حاکم است.

وی افزود: هنجار نامبارک و پلیدی بر دنیا حاکم است و در همین دانشگاه‌های ما تحت عنوان علم اقتصاد، سیاست، مدیریت و غیره تدریس می‌شود.

عضو هیات موسس جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی ادامه داد: چیزی که دنیای استکبار را بر دنیا مسلط کرده همان چیزی است که ما در دانشگاه‌ها تحت عنوان علوم انسانی می خوانیم.

روستاآزاد افزود: در دنیایی زندگی می کنیم که ظلمت، کفر، حق ستیزی مدون شده و عناد در کتاب ها آموزش داده می شود و ما برهمان اساس تدریس می کنیم و مقاله می نویسیم.

وی با بیان اینکه ما می دانیم که چه مشکلاتی در کشور و دنیا حاکم است و خیلی ها مشتاقند که بدانند باید چه کرد، گفت: از اول انقلاب جریان انقلابی بدنبال این بوده که «ایسم ها» را نفی کرده و جایگزینی برای آن پیدا کند. یک جریان واداده، زمین نشسته تحت عنوان معتدل که نام فعلیشان است قائل به این اصل نبوده و بالعکس منتظر است تا جریان انقلابی اصیل خسته شده و زمین بنشیند تا بگوید کاری که انجام می شود، بهترین است.

عضو هیات موسس جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی با اشاره به اینکه الان در نقطه خاصی قرار گرفتیم که بعد از حدود چهار دهه بعضی ها که مترصد بودنند صدا بلند کرده اند و می گویند هنجار حاکم بر دنیا حق است و شما حرف بیهوده ای می زنید و بدنبال تغییر در آرمانهای انقلابی و هنجارهای مدیریتی ما هستند گفت: در مقطع خاصی قرار داریم که پوشالی بودن هنجارهای جهانی مشخص شده و ابر قدرت ها یال و کوپالشان ریخته اما از طرف دیگر کسانی در داخل به دنبال این هستند که انحراف و خطا در گردش کار کشور ایجاد کنند و این در شرایطی است که ما فرصت پیشرفت داریم اما به دلیل ضعف های خود نمی توانیم، کاری انجام دهیم.

وی با اشاره به گسترش اسلام خواهی در جهان ادامه داد: فقط در حوزه بولیوی 50 نفر در یکسال شیعه شدند. یکی از ضعف ها این است که مدیریت سیاسی کشور در مسیر انقلاب اصیل قدم برنمی دارد و از آن فاصله گرفته است و دوم اینکه بدنه اجتماعی شکاف برداشته و از قدرت سیاسی فاصله گرفته است.

عضو هیات موسس جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی با اشاره به مراحل انقلاب از دیدگاه رهبری یعنی انقلاب اسلامی، نظام اسلامی، دولت اسلامی و جامعه اسلامی، افزود: چند سالی است که ما در دولت اسلامی درجا می‌زنیم.

روستاآزاد خاطرنشان کرد: تمرکز ما در جبهه مردمی بر دولت و جامعه اسلامی است که در یکسال پیش دوستان گفتگوهایی داشتند که چه باید کرد. کشور الان می تواند بستر حوادث خیلی خوب و یا خیلی بد باشد. در جایی که جامعه قفل می شود فعال شدن بخش اجتماعی می تواند ما را از بحران خارج کند.

وی گفت: امام و رهبری بارها تاکید کرده اند که دانشگاهها باید سیاسی باشد اما نباید سیاست زده باشد.

عضو هیات موسس جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی در خصوص نحوه انتخاب هیات مدیره جبهه مردمی در مجمع عمومی، ادامه داد: این بحث مطرح بود که هیات موسس و ده نفری که گذار می کنند به مجمع عمومی و 25 نفر انتخاب می شوند به چه شکلی باشد. دو گزینه ماندن 10 نفر و انتخاب شدن 15 نفر جدید و اینکه 25 نفر انتخاب شوند مطرح بود. حسن گزینه دوم این است که شائبه پیش نمی آید. هر دو گزینه معایب و مزایایی دارد. در مجمع عمومی انتخاب روش ها را به عهده جمع حاضر می گذرایم. هیات موسس اگر هیچ کدام هم انتخاب نشدیم خدا را شکر می کنیم. منطق حکم می کند هیات موسس باقی بماند.

روستاآزاد ادامه داد: در مجمع عمومی هر کس که شایسته باشد پیشنهاد می شود و از بین کسانی که پیشنهاد شدن برای انتخابات پس از چند مرحله قربالگری 5 نفر انتخاب خواهند شد.

وی درباره شاخص ها و چگونگی جلوگیری از نفوذ غیر انقلابی ها گفت: بحث انقلابی بودن مهم است و انسان متدین و شریف در مقابل ظلم ها در دنیا آیا موضع دارد یا خیر؟

عضو هیات موسس جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی تصریح کرد: بحث انقلابی بودن این است که نسبت به آنچه در دنیای امروز می گذرد بی تفاوت نباشد. کسانی که در راه پر فراز نشیب انقلاب در صحنه حضور داشتند از دیدگاه ما انقلابی حساب می شوند. ساده زیستی و اهتمام برای حل مشکلات مردم شاخص مردمی بودن است.

به گزارش ایسنا، در پایان این نشست،تعداد ۲۵ نفر از استادان به عنوان عضواصلی و ۲۵ نفرعلی البدل برای شرکت در جلسه عمومی ملی جبهه نیروهای مردمی، توسط اعضاء مجمع انتخاب شدندکه به نمایندگی از جامعه دانشگاهیان درمجمع عمومی که ۱۴ بهمن برگزار می‌شود، حضور خواهند داشت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha