• چهارشنبه / ۲۹ دی ۱۳۹۵ / ۱۰:۰۴
  • دسته‌بندی: کهگیلویه و بویراحمد
  • کد خبر: 95102918519
  • منبع : نمایندگی کهگیلویه و بویراحمد

شمار مبتلایان به هپاتیت B در کهگیلویه و بویراحمد بیش از میانگین کشوری

شمار مبتلایان به هپاتیت B در کهگیلویه و بویراحمد بیش از میانگین کشوری

ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج گفت: آمار بیماران مبتلا به هپاتیت B در کهگیلویه و بویراحمد از میانگین کشوری بیشتر است.

به گزارش ایسنا، «اورنگ ایلامی» در نشست شورای اداری کهگیلویه و بویر احمد افزود: دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد 6300 پرسنل دارد که 3200 نفر از این افراد را بانوان تشکیل می‎‌دهند.

وی با بیان این‌که 1255 پرستار در مراکز بهداشتی و درمانی استان مشغول به فعالیت هستند، بیان کرد: بیش از 80 درصد آن‌ها را بانوان تشکیل می‌دهند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج خاطرنشان کرد: 328 کارشناس مامایی در استان فعالند ‌که 210 نفر از آن‌ها در مناطق روستایی مشغول به خدمت‌رسانی بوده و در سطح دانشگاه‌های کهگیلویه و بویراحمد نیز ‌64 متخصص زن فعالیت می‌کنند.

ایلامی تصریح کرد: از مجموع 130 پزشک عمومی در مرکز استان، 75 پزشک عمومی زن نیز در مراکز درمانی فعالیت می‌کنند ‌و ‌303 ‌دانشجوی پزشکی زن در دانشگاه‌های کهگیلویه و بویراحمد مشغول به تحصیل هستند.

وی با بیان این‌که 15 دانشجوی دستیار زن و 16 دانشجوی دستیار مرد نیز در استان مشغول به تحصیل هستند، ادامه داد: در سال 85 یک تحقیقی در کهگیلویه و بویراحمد در ارتباط با جمعیت در خطر ویروس‌های هپاتیت B، هپاتیت C و ویروس ایدز انجام شد که استان شاخص‌های متفاوتی نسبت به کشور داشت.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج عنوان کرد: شاخص کهگیلویه و بویراحمد در ویروس هپاتیت (B)، چهار برابر میانگین کشوری بود ‌اما در ‌ارتباط‌ با هپاتیت C و ویروس ایدز پایین‌تر از میانگین کشوری شد.‌

وی در ارتباط با افزایش سرطان دهانه رحم زنان خاطرنشان کرد: در کشورهای پیشرفته در سنین کودکی بانوان واکسنی به آنها تزریق شده و در آینده آمار افراد مبتلا به این سرطان در این کشورها کاهش پیدا می‌کند و می‌توان تزریق اجباری این واکسن را در برنامه ششم توسعه پیش‌بینی کرد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج با بیان این‌که نقش و جایگاه زنان بسیار مهم است، اضافه کرد: در کشورهای مدرن بحث بیمارستان تخصصی زنان مورد توجه است اما در کشورمان با توجه به مشکلات مالی دولت، می‌توان کلینیک تخصصی زنان را مورد توجه قرار داد تا با تأسیس این کلینیک‌ها بسیاری از بیماری‌ها و مشکلات این حوزه کاهش پیدا کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha