به گزارش ایسنا، منطقه خلیجفارس، محسن طرزطلب امروز شنبه، در جمع خبرنگاران افزود: این پروژه ملی در زمینی به مساحت 100 هکتار در چهار واحد بخار هر واحد 350 مگاوات در مدتزمان 55 ماه اجراء میشود.
وی با اشاره به اینکه عملیات اجرایی نیروگاه بخار 1400 مگاواتی شرق هرمزگان بهمن آغاز میشود، تصریح کرد: ارزش این پروژه یکوشش دهم میلیارد دلار است که نخستین واحد آن بعد از شروع عملیات پروژه، 44 ماه طول خواهد کشید.
مدیرعامل شرکت مادر تخصصی تولید نیروی برق حرارتی کشور خاطرنشان کرد: در زمان ساخت این نیروگاه برای بیش از سه هزار نفر شغل ایجاد میشود و بعد از ساخت آن بین 400 تا 500 نفر از نیروهای متخصص بومی منطقه مشغول به کار میشوند.
وی با اشاره به نیروگاه سیکل ترکیبی بندرعباس که از سه ماه پیش عملیات اجرایی آن در کنار نیروگاه قدیمی بندرعباس آغاز شده است، اضافه کرد: عملیات اجرایی این نیروگاه از محل منابع دولتی با سرمایهگذاری 350 میلیارد دلار در زمینی به مساحت 870 هکتار شروع شده و قرار است تا 36 ماه آینده واحد نخست آن (واحد گازی) وارد مدار شود.
طرز طلب افزود: این پروژه دارای 2 توربین گازی و یک توربین بخار است و این نیروگاه نخستین نیروگاه از نسل نو توربینهای کلاس اف و مدرن دنیا با راندمان 58 درصد است که در کشور توسط بخش خصوصی شرکت مپنا اجراء میشود و تکنولوژی و تجهیزات ساخت آن از شرکت زیمنس کشور آلمان خریداریشده و بهتدریج وارد ایران میشود.
وی ادامه داد: تعداد افراد مشغول به کار در دوره ساخت این نیروگاه یکهزار نفر است و بعد از ساخت این پروژه 150 تا 200 نفر از نیروهای متخصص و بومی بهطور مستقیم مشغول به کار میشوند.
مدیرعامل شرکت مادر تخصصی تولید نیروی برق حرارتی کشور با بیان اینکه سالانه پنج هزار مگاوات ظرفیت جدید نیروگاهی کلاس اف در کشور ایجاد میشود که چهار هزار مگاوات آن وظیفه شرکت نیروگاه برق حرارتی است، تصریح کرد: در حال حاضر سه هزار مگاوات نیروگاه در کشور بازنشسته شده و هفتهزار و 500 مگاوات نیز باید بازتوانی و نوسازی شود و اگر قابلاستفاده نباشد از مدار خارج میشوند.
طرز طلب با اشاره به اینکه برای نوسازی کل نیروگاهها در کشور چهار هزار میلیارد ریال (400 میلیارد تومان) پیشبینیشده است، افزود: نیروگاه بخار بندرعباس نیز جزء قدیمیترین نیروگاههاست که برنامهریزی برای نوسازی آن با همکاری سرمایهگذاران داخلی و خارجی در دست اقدام است.
این مقام مسئول خاطرنشان کرد: در استان هرمزگان 3هزار و 300 مگاوات نیروگاه حرارتی در دست ساخت داریم که تا سه سال آینده بهتدریج وارد مدار میشوند و حجم کل سرمایهگذاری برای احداث این نیروگاهها بیش از سه میلیارد دلار است.
تصویر موجود در این خبر، آرشیوی است.
انتهای پیام
نظرات