محمدسعید ایزدی در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: در راستای سیاست های باز آفرینی شهری و با هدف تجدید حیات در بافت ها و محله های هدف بهسازی و نوسازی، از کلیه سرمایه گذاران و توسعه گران دعوت می کنیم تا در حوزه بهره برداری مجدد از بناهای تاریخی و همچنین نوسازی مسکن در این بافت ها به روش اعطای زمین از سوی دولت (به صورت مدل زمین صفر) مشارکت و حضور فعال تری داشته باشند.
وی با بیان اینکه روش اعطای زمین از سوی دولت به شکل الگوسازی و پایلوت انجام می شود، خاطرنشان کرد: نوسازی بافت توسط بخش خصوصی، حمایت های دولت و شهرداری زمینه را برای تسهیل اجرای این برنامه ها فراهم میکند.
معاون وزیر راه و شهرسازی از اعطای تسهیلات اعم از وام نوسازی، ودیعه مسکن و خرید از محل صندوق یکم و همچنین بسترهای تشویقی مشتمل بر تخفیف عوارض صدور پروانه، انشعابات و ... و ارائه خدمات فنی در قالب راه اندازی دفاتر خدمات نوسازی (تسهیل گران) به عنوان خدمات و مشوق های اعطایی دولت و شهرداری ها نام برد.
ایزدی یادآور شد: دولت طی سالهای اخیر با صدور مجوز و تصویب دستورالعمل ها و آیین نامه های مختلف، زمینه را برای حضور بخش خصوصی فراهم کرده است.
وی، اولویت دولت در اجرای برنامه های بهسازی و نوسازی را ایجاد بستر برای نقش آفرینی بخش خصوصی با مشارکت و همراهی ساکنان و مالکان دانست و گفت: آئین نامه های اجرایی مدل پیشنهادی وزارت راه و شهرسازی در اجرای برنامه های بازآفرینی، به ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی ارسال شده است.
معاون وزیر راه و شهرسازی ابراز امیدواری کرد با حمایت بانک مرکزی، سازمان مدیریت و برنامه ریزی و وزارت اقتصادی و دارایی، شرایط حضور بخش خصوص تسهیل و تسریع شود.
انتهای پیام
نظرات