• دوشنبه / ۱۳ دی ۱۳۹۵ / ۱۵:۴۰
  • دسته‌بندی: سیاست داخلی
  • کد خبر: 95101308294
  • خبرنگار : 71439

باهنر در نشست خبری:

کاندیدای جبهه پیروان همان کاندیدای مورد توافق اصولگرایان خواهد بود

کاندیدای جبهه پیروان همان کاندیدای مورد توافق اصولگرایان خواهد بود

دبیر کل جبهه پیروان خط امام و رهبری تاکید کرد که کاندیدای این جبهه در انتخابات ریاست جمهوری همان کاندیدای مورد توافق و اجماع اصولگرایان خواهد بود.

به گزارش ایسنا، محمدرضا باهنر در نشستی خبری با  بیان این مطلب، گفت: در حال حاضر هرکس اعلام کاندیداتوری می‌کند باید این آمادگی را داشته باشد که با جریان اصولگرایی همراه باشد.

وی همچنین در رابطه با تشکیل جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی اظهار کرد: بهتر است این جبهه هر چه بیشتر در انتخابات پیش رو به وحدت برود و به نظر برسد این جبهه از نظر جامعیت خوب در شرایطی خوبی برخوردار است و اکنون از سوی نیروهای اصولگرا در حال بررسی است اما روالی که جلو می رود به نظر می رسد جبهه مردمی انقلاب اسلامی این ظرفیت را دارد که محوریت برای حرکت جامعه اصولگرایان شود و به زودی تصمیم نهایی در این رابطه اعلام خواهد شد .جبهه پیروان خط امام و رهبری نیز در حال بررسی این موضوع است البته در  جامعه اسلامی مهندسی  به این جمع بندی رسیدیم که هماهنگی و همراهی خود را با جبهه مردمی انقلاب اعلام کنیم.

باهنر همچنین اظهار کرد: طیف اصلاح طلب و میانه رو نیز نهایتا از آقای روحانی عبور نمی کنند و اصلاح طلبان کسی را بهتر ، جامع تر و رای آورتر از آقای روحانی ندارند البته در ماه های گذشته برخی می خواستند مظلوم نمایی هایی برای حضور آقای روحانی انجام دهند و می گفتند شاید ایشان تائید صلاحیت نشود البته خود ایشان هم شب گذشته در گفت‌وگوی تلویزیونی با مردم اعلام کرد که در رابطه با انتخابات تصمیمی نگرفتم که این بیشتر تعارف است.

وی تاکید کرد:‌ البته این موضوع قابل توجهی است که آرای آقای روحانی ریزش کرده که این امری طبیعی است چون برخی برنامه های ایشان به خصوص در حوزه اشتغال جوانان اجرایی نشده شاهد این ریزش آرا بودیم اما به هر حال صحنه انتخابات در کشور ما معمولا یکی دو ماه آخر شکل می گیرد و ریزش ها و رویش ها خودنمایی می‌کند.

دبیر کل جبهه پیروان خط امام و رهبری  دررابطه با اعلام نامزدی زاهدی وزیر کابینه احمدی نژاد خاطر نشان کرد:اعلام نامزدی آقای زاهدی که البته گویا امروز تکذیب شده ، انفرادی است و ما بنا نداریم که هیچ اعلام کاندیدایی را تائید یا تکذیب کنیم.

باهنر تصریح کرد: در مجلس گذشته تعداد کثیری از جریان اصولگرایی به وحدت رسیده اند و با یکدیگر همراه شده اند و لیستی که در تهران از سوی اصولگرایان ارائه شد با کاندیداهای مستقل اصولگرایی در تعداد آرا  تفاوت فاحشی داشت نهایتا هر کاری انجام گیرد در راستای وحدت است و هر کس اعلام کاندیداتوری می‌کندباید این آمادگی را داشته باشد که با جریان اصولگرایی همراه شود.

وی در رابطه با اعلام کاندیداتوری میرسلیم از سوی حزب موتلفه اسلامی اظهار کرد: تنوع کاندیداها در آغاز انتخابات میت واند ممدوح باشد و حزب موتلفه نیز یکی از عناصر اصلی جبهه پیروان خط امام و رهبری است و اما آقای میرسلیم کاندیدای این جبهه محسوب می‌شود و کاندیدای ما همان کاندیدایی است که نهایتا اصولگرایان سرآن به اجماع برسند، اما اینکه هر کاندیدا تا کجا در مسیر انتخابات باقی میماند را هنوز نمی توان پیش بینی کرد.

باهنر با بیان اینکه تکثر کاندیداها در آغاز انتخابات ایرادی ندارد افزود:‌اگر در ادامه راه این کاندیداها آرای  خود را منتقل نکنند و یا نتوانند منتقل کنند قطعا مضر خواهد بود.

وی در پاسخ به پرسشی در خصوص کاندیداتوری خانم ها در انتخابات ریاست جمهوری نیز گفت:‌تاکنون روال نبوده و شورای نگهبان نیز رجل سیاسی این طور تعریف نکرده که البته اخیرا اعلام کردند مجددا کاندیداتوری خانم ها بررسی می‌کند اما من بعید می دانم خانم ها بتوانند در انتخابات ریاست جمهوری کاندیدا شده و اعلام نامزدی کنند.

وی در پاسخ به پرسش دیگری در خصوص کاندیداتوری آیت الله مقتدایی نیز اظهار کرد: من تا این لحظه در رابطه با این موضوع چیزی نشنیدم.

باهنر همچنین در بخشی از سخنان خود با اشاره به روز ۹ دی گفت :‌۹ دی مسئله ای است که توسط برخی افراد خلط شده و گفته شده که درسال ۸۸ فتنه ای بوده و تمام شده و باید آن را فراموش کرد.

وی افزود:‌در سال ۸۸ فتنه عظیمی ایجاد شد که من به ریشه های آن نمی پردازم اما عده ای یا با توهم موفقیت در انتخابات و یا با داشتن سناریو سعی کردند کمبود رای خودرا کف خیابان ها جبران کنندو حاکمیت و نظام انواع راه های قانونی را در برابر این معترضین قرار داد اما آن‌ها همه این راه ها را بن بست قراردادند.

دبیر کل جبهه خط امام و رهبری خاطر نشان کرد: این آقایان همزمان جمهوریت نظام و هم اسلامیت نظام را هدف قرار دادند و شاید در ادامه راه کلیت نظام را هدف قرار می دادند.

باهنر گفت‌:‌بعضی ها می گفتند چرا ۹ دی را بعد از انتخابات برگزار نکردید اما این موضوع باید گفته می شد.

وی افزود: آن‌ها روز قدس آمدند و شعار نه غزه، نه لبنان جانم فدای ایران سر دادند. ۱۳ آبان سعی کردند محوریت آمریکا در جنایات را از بین ببرند و به نیت پلیدی و پلشتی رژیم استکباری آمریکا را کمرنگ کنند و نهایتا به ماه محرم و عاشورا رسیدند که حرمت آن توسط همه ادیان حفظ می‌شود اما آن‌ها خواستند این حرمت را از بین ببرند که در این جا این میوه رسید و در ۹ دی کل ایران از جا کنده شد و  همه فتنه و فتنه گران را محکوم کرده و با رهبر، نظام و نهاد های حکومتی بیعت مجددی کردند.

باهنر تصریح کرد: 9 دی باید برای جلوگیری از تکرار این گونه فتنه ها باقی بماند و حصر سران فتنه اوج عطوفت نظام جمهوری اسلامی در برابر این مجرمان است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha