اختر اسماعیلیان در گفتوگو با ایسنا، با تاکید بر اینکه شرکت ملی پخش به صورت مستمر پیگیر وصول مطالبات سنواتی بوده است، اظهار کرد: ایرلاینها از تاریخ ۱۱ مهر بابت بهای سوخت مصرفی جاری بدهی ندارند. تا قبل از این تاریخ که پرداخت ایرلاینها به صورت نقدی انجام نمیشد، مانده بدهی سنواتی شرکتهای هواپیمایی تا تاریخ ۱۵ آذر ۱۳۹۵ به احتساب اصلاحات در نرخهای سال ۱۳۹۱، ۱۰ هزار و ۹۴۶ میلیارد ریال و مانده بدهی شرکت اوج (فرودگاه امام (ره)) ۳۴۲۹ میلیارد ریال است.
وی افزود: بعد از پیگیریهای بسیار و نامهای که وزیر نفت خطاب به وزیر راه و شهرسازی نوشت، قرار شد شرکتهای هواپیمایی، سوخت را به صورت نقدی بخرند و تدابیری برای این منظور در نظر گرفته شود.
مدیر امور مالی شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی ایران با تاکید بر اینکه در حال حاضر بهای سوخت مصرف جاری ایرلاینها به صورت نقد از آنها اخذ میشود، افزود: بدهی سنواتی شرکتهای هواپیمایی به جز ماهان، آسمان وایران ایر از طریق شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی، دیوان محاسبات کشور و سازمان امور مالیاتی تعیین تکلیف شده که تا اسفند ۱۳۹۶ مستهلک میشود.
اسماعیلیان افزود: شرکت هواپیمایی ماهان تا کنون هیچ اقدامی برای تسویه بدهی خود نکرده و شرکت هواپیمایی آسمان در حال پیگیری از طریق اجرای تبصره ۲۳ قانون بودجه کل کشور است.
اسماعیلیان در مورد شرکت هواپیمایی ایرانایر توضیح داد: این شرکت هواپیمایی در حال پیگیری از طریق معاونت هماهنگی و نظارت بر امور حقوقی دستگاههای اجرایی است. قرار است شرکت ایرانایر ظرف مدت دو هفته نحوه تسویه بدهی سنواتی را از طرق قانونی به معاونت حقوقی اعلام کند که تا کنون هیچ گونه اقدام موثری انجام نداده است.
انتهای پیام
نظرات