به گزارش ایسنا، کاظم دلخوش که به عنوان آخرین موافق کلیات لایحه برنامه ششم توسعه سخن میگفت، افزود: وقتی قانون برنامه به صورت سنتی نوشته میشود نباید انتظار داشت که صد در صد آن قابلیت اجرایی شدن داشته باشد.
وی افزود: از طرفی دیگر اگر قرار است قانون بودجه بر اساس احکام برنامه نوشته شود ، وقتی کلیات لایحه برنامه به تصویب مجلس نرسد دچار مشکل شده و شاهد خللی در قوانین بودجه خواهیم بود و دیگر نمی توانیم تصمیم گیری درستی درباره بودجه سال آینده داشته باشیم.
وی با تاکید بر اینکه لایحه برنامه ششم بر اساس سند چشم انداز بیست ساله نوشته شده است گفت: طبق این سند سهم نفت در اقتصاد هر ساله پنج درصد کاهش پیدا میکرد تا در نهایت به نقطه صفر در اقتصاد کشور می رسید اما سوال این است که آیا این اتفاق رخ داده است. در هر حال حاضر نه تنها سهم نفت در اقتصادمان کاهش پیدا نکرده حتی شاهد افزایش آن هستیم آن هم به دلایلی همچون تحریمها ، برجام ، ضعف مدیریت در بخش های مختلف ، کمبود منابع و ... که همه باعث افزایش سهم نفت در اقتصاد شده است.
دلخوش با تاکید بر اینکه نمایندگان بعد از رای به کلیات لایحه برنامه ششم میتوانند در جزئیات اصلاحاتی را انجام دهند گفت: کمیسیون تلفیق در این مدت تمامی تلاشش را انجام داد تا موارد مهم را در گزارش خود لحاظ کند که از جمله آن موضوع مقابله با بحران آب ، ارتقای بخش کشاورزی، اعتبار برای نوسازی باغ های فرسوده و توجه به رشد اقتصادی و افزایش بهره وری است تا سالانه شاهد بهبود وضعیت اقتصادی باشیم لذا درخواست بنده از نمایندگان این است که به کلیات لایحه رای مثبت دهند.
انتهای پیام
نظرات