به گزارش ایسنا- علیرضا شاه حسینی در جمع خبرنگاران با اعلام این خبر اظهار کرد: اهدای کتاب به کتابخانههای عمومی نشان از مشارکت همگانی مردم و احساس تعلق خاطر و ارتباط خانوادهها به ویژه نسل جوان با کتابخانههای عمومی دارد و به همین منظور مردم فرهنگ دوست سمنان با اهدای کتابهای مفید و بلااستفاده موجود در منازل و ادارات، به رفع کمبود کتاب در کتابخانههای عمومی استان کمک میکنند.
وی با بیان اینکه اهدای کتاب، یک حرکت جنبشی و مردمی است افزود: باید کتابهای محبوس شده از منازل خارج شود و برای استفاده عمومی جهت نشر دانش به اشتراک گذاشته شود و کتابخانههای عمومی تنها مراکز مورد اعتماد برای نگهداری کتابهای مازاد شهروندان است و مخاطبین بسیاری از این منابع بهرهمند میشوند.
مدیرکل کتابخانههای عمومی استان سمنان به شعار اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل اشاره کرد و گفت: طبق آخرین آمار مکتوب ارسالی از ادارات کتابخانههای شهرستانی ارزش بیش از 15 هزار جلد کتاب اهدایی از سوی مردم استان بیش از 973میلیون و 435 هزار ریال بوده است.
وی بر لزوم جذب کتابخوانان تاکید کرد و افزود: شاخصهای عضویت، زیربنا و کتاب در کتابخانههای عمومی از جمله موضوعاتی است که میتواند ایران را جزو 15 کشور برتر دنیا قرار دهد، لذا باید در ارتقای این شاخصها بیشتر تلاش کنیم.
مدیرکل کتابخانههای عمومی استان سمنان به نحوه توزیع کتب اهدایی اشاره کرد و گفت: کتابهای اهدایی ابتدا جمعآوری و در مرکز مبادله کتاب استان، بررسی، گزینش و جداسازی میشوند و سپس با توجه به شناسایی ظرفیتها و ضعف منابع کتب در کتابخانهها، کتابهای اهدایی در بین کتابخانه مرکزی، کتابخانههای نهادی، روستایی و مشارکتی تقسیمبندی و در اختیار کتابخانههای عمومی قرار میگیرد.
شاه حسینی بر لزوم همگانی کردن فرهنگ مطالعه و کتابخوانی در جامعه تاکید و خاطرنشان کرد: نهادینه کردن عادت به مطالعه در جامعه به رشد و توسعه کشور در همه بخشها کمک میکند.
انتهای پیام
نظرات