• سه‌شنبه / ۲۳ آذر ۱۳۹۵ / ۱۲:۲۷
  • دسته‌بندی: تولید و تجارت
  • کد خبر: 95092314230
  • خبرنگار : 71473

پرویزیان توضیح داد

مزایای حذف صفر از واحد پولی چیست؟

مزایای حذف صفر از واحد پولی چیست؟

رئیس کمیسیون بازار پول و سرمایه اتاق بازرگانی ایران معتقد است با حذف صفر از واحد پولی،‌ محاسبات پولی در تراز ملی و بخشی و به طور کلی مبادلات پولی به شیوه راحت‌تری انجام خواهد شد.

  کوروش پرویزیان در گفت‌وگو با ایسنا، گفت:‌ در مصوبه جدید هیات دولت در خصوص واحد پولی، تغییر واحد پولی از ریال تومان مطرح شده است. البته تومان تا کنون هم در محاورات استفاده شده است.  

وی افزود: آنچه در لایحه بانک‌داری و لایحه بانک مرکزی مطرح شده، موضوع تغییر واحد پولی است اما آنچه در رسانه‌ها در این خصوص عنوان شده، رفورم پولی است که دو بحث کاملا متفاوت است.  

رئیس کمیسیون بازار پول و سرمایه اتاق بازرگانی ایران ادامه داد: ‌برای رفورم پولی نیاز است که مطالعات و بررسی‌های لازم توسط مجامع دانشگاهی، پژوهشکده پولی و بانک مرکزی انجام شود و نتایج آن مشخص شود تا براساس آن حذف چهار صفر یا بیشتر را دنبال کرد. این موضوع جدا از تغییر واحد پولی از ریال به تومان است و حتی اگر واحد پولی تغییر نکند، این بحث همچنان سرجای خود باقی است.  

پرویزیان تصریح کرد: همچنان زمان برای بحث و بررسی کارشناسی برای حذف چهار صفر از واحد پولی وجود دارد اما آنچه در حال حاضر مشخص شده و موضوعیت دارد این است که از دیدگاه تجارت خارجی و تبدیل ارزهای مختلف به یکدیگر و مبادلات پولی ریال وضعیت مناسبی ندارد و ضرورت وجود داشت که نسبت به آن تجدید نظر شود. از سوی دیگر هم باید توجه داشته باشیم که با حذف تعداد بیشتر صفرها، فعالیت‌ها و به طور کلی محاسبات در تراز ملی، ترازهای بخشی و گزارشات شرکت‌ها به شکل راحت‌تری انجام خواهد شد.  

وی همچنین تصریح کرد که حذف صفر از واحد پولی در کنار مزایایی که به همراه دارد، ‌طبیعتا هزینه‌هایی خواهد داشت که باید با پیش‌بینی‌های لازم و زمان دادن کافی این هزینه‌ها را به حداقل رساند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha