به گزارش ایسنا، پس از گذشت حدود پنج ماه از امضای یادداشت تفاهم خواهرخواندگی بین بنادر شهید رجایی و آنتورپ با حضور مقامات ارشد دریایی و بندری دو کشور در محل سازمان بنادر و دریانوردی، "کریستوفر واترشوت" مدیرکل امور بینالملل بندر آنتورپ و "تام مونبالیو" معاون ارشد این بندر به مرکز استان هرمزگان سفر کردند.
این هیئت در نشستی مشترک با "اله مراد عفیفی پور" مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان دیدار و به بحث و تبادلنظر پرداختند و از نزدیک در جریان آخرین وضعیت توسعه این بندر قرار گرفتند.
"محمدعلی اصل سعیدی پور" معاون امور بندری و منطقه ویژه اداره کل بنادر و دریانوردی هرمزگان نیز گزارشی مبسوط از ظرفیتها و توانمندیهای بندر شهید رجایی و همچنین آخرین دستاوردهای عملیاتی این بندر را به اعضای این هیئت اروپایی ارائه کرد.
اعضای هیئت بلژیکی هدف از این سفر را ادامه مذاکرات بهمنظور اجرایی سازی تفاهمنامه خواهرخواندگی و همچنین نگارش برنامه عملیاتی در این رابطه عنوان کردند.
در ادامه طی یک جلسه کارشناسی، پیشنویسی از یک برنامه عملیاتی بر اساس مفاد تفاهمنامه درزمینهٔ مباحث تحلیل وضعیت بازار و فعالیتهای دو بندر، حجم عملیات در آینده و حال، آموزش و توسعه منابع انسانی، ساختار آموزشی مدیران، زمینههای سرمایهگذاری بخش خصوصی و توسعه فعالیتهای بندری و دریایی، تبادل تجارب عملیاتی و مدیریتی، نحوه راهاندازی بندر هوشمند(Smart Port) و تشکیل کارگروههای اجرایی و هماندیشی تهیه شد.
در پایان این سفر، اراضی پشتیبانی، پایانههای مواد معدنی و کانتینری و همچنین طرح توسعه بندر شهید رجایی ازجمله بخشهای پیشرفتهترین بندر کانتینری ایران بود که مورد بازدید مدیران بندر آنتورپ بلژیک قرار گرفت.
به گزارش ایسنا، تفاهمنامه خواهرخواندگی بین بنادر شهید رجایی و آنتورپ طی مراسمی با حضور مقامات ارشد دریایی و بندری دو کشور 21 تیرماه سال 95 در محل سازمان بنادر و دریانوردی به امضاء رسید. در این مراسم، جزییات همکاری در قالب تفاهمنامه موردبررسی و مذاکره طرفین قرار گرفت و پیشنویس اجرایی این تفاهمنامه تهیه شد. بندر آنتورپ بهعنوان دروازه ورود به اروپا با عملکرد 8.5 میلیون TEU کانتینر، در بین بنادر اروپا رتبه سوم و در دنیا در رتبه شانزدهم قرار دارد.
انتهاي پیام
نظرات