به گزارش ایسنا، به نقل از الشرق الاوسط، هشام الهاشمی، تحلیلگر مقیم بغداد که به دولت در امور داعش مشورت میدهد گفت: در میان نیروهای ارتش و پلیس که برای یورش به تلعفر برنامه ریزی میکنند نیروهای اهل تسنن و ترکمانهای شیعه وجود دارند که این امر براساس ساختار اصلی ساکنان تلعفر صورت گرفته است.
الهاشمی گفت: در این نیرو ۳۵۰۰ تن حضور دارند و آنها برای یورش به تلعفر آماده میشوند و این کار را از پایگاه هوایی به سمت جنوب آغاز میکنند. گروههای مسلح نیز در خارج از آن میمانند و بر آنها محاصرهای اعمال میشود.
در همین حال فاضل البرواری یک افسر دستگاه مبارزه با تروریسم گفت: غیرنظامیان و آوارگان بسیاری وجود دارند ما نمیتوانیم از تانکهایمان استفاده کنیم.
در همین حال سازمان ملل پیش بینی کرده است که در هفتههای نخست از بزرگترین عملیات نظامی که عراق از سالها قبل شاهد آن است حدود ۲۰۰ غیرنظامی مجبور شوند خانههایشان را ترک کنند. اما تعداد آوارگان تا به این لحظه به حدود یک سوم این عدد نیز نرسیده است.
سازمان بینالمللی مهاجرت روز گذشته اعلام کرد که حدود ۷۶ هزار نفر از آغاز حمله در ۱۷ اکتبر از موصل خارج شدند.
سخنگوی سازمان بینالمللی مهاجرت گفت که ۹۸ درصد از آوارگان در مرزهای استان نینوا هستند.
وی گفت: تعداد آوارگان از موصل و شهرستان حمدانیه و مناطق دیگر به ۷۳ هزار تن رسیده است.
از سوی دیگر کمیساریای ارشد امور آوارگان سازمان ملل در بیانیهای اعلام کرد که شش اردوگاه در استانهای اربیل، دهوک، کرکوک و صلاح الدین به آوارگان خدمت رسانی میکنند.
این در حالی است که نیروهای حشد شعبی روستاهای العجبوری در غرب تلعفر و روستای تل سمیر الکبیر در محور غرب موصل بعد از دیگریهای شدید با داعش آزاد کردند.
نیروهای حشد همچنین روستای الفطسه را آزاد کردند و به سمت روستای السلام در حال پیشروی هستند و قصد دارند آن را محاصره کنند.
انتهای پیام
نظرات