• چهارشنبه / ۲۶ آبان ۱۳۹۵ / ۱۳:۳۵
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد خبر: 95082618595
  • منبع : نمایندگی دانشگاه اصفهان

ییس هیئت مدیره انجمن داروسازان اصفهان:

کاهش نقدینگی داروخانه‌ها به ضرر بیماران است

کاهش نقدینگی داروخانه‌ها به ضرر بیماران است

ایسنا/اصفهان رییس هیئت مدیره انجمن داروسازان اصفهان گفت: به علت کاهش نقدینگی داروخانه‌های خصوصی و فشار بی سابقه مالی از جانب بانک‌ها شرایط برای توزیع دارو سخت شده است.

به گزارش ایسنا، غلامحسین صادقیان در جلسه پرسش و پاسخ جمعی از داروسازان استان با مدیران بیمه‌های اصلی کشور اظهار کرد: در استان اصفهان به جز حوزه کاشان 736 داروخانه از بخش خصوصی مشغول به فعالیت هستند که 80 داروخانه به صورت شبانه روزی و 656 داروخانه به صورت روزانه و نیمه وقت خدمت رسانی می‌کنند.

وی ادامه داد: در اجرای طرح پزشک خانواده برای شهرهای زیر 20 هزار نفر نیز در 193 مرکز خدمات دارویی ارائه می‌دهند که 166 مورد از این 193 مرکز توسط بخش خصوصی تأمین دارو می‌شوند. بنابرین بخش خصوصی در تأمین دارو برای بیماران نقشی کلیدی دارد.

رییس هیئت مدیره انجمن داروسازان استان اصفهان گفت: داروسازان استان اصفهان در تمام سال‌های پس از انقلاب از دوران جنگ تحمیلی تا تحریم‌های ناعادلانه علیه کشور و در همه تنگناهای اقتصادی و دارویی برای خدمت رسانی به عموم مردم کشور از هیچ تلاشی دریغ نکرده‌اند و همه مشکلات را به جان خریده‌اند تا از شرقی‌ترین تا غربی‌ترین نقاط استان پوشش داده شود.

صادقیان گفت: متاسفانه در سال‌های اخیر به خاطر اقدامات غیرکارشناسی مدیران پیشین مشکلات داروخانه‌ها غیر قابل تحمل شده است و نقدینگی در جریان دارو در بخش خصوصی موجب ایجاد فشار بر داروخانه‌ها و بیماران شده است.

وی افزود: یکی از مهم ترین دلایل کاهش نقدینگی داروخانه ها عدم پرداخت به موقع بیمه‌های پایه و تکمیلی است. در حالی که بر اساس ماده 38 قانون الحاق برخی مواد به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت موصوب 26/12/1393 سازمان‌های بیمه گر درمانی موظف به پرداخت 60 درصد صورت حساب‌های مالی داروخانه‌های طرف قرارداد طی دو هفته و پرداخت باقی مطالبات طی سه ماه هستند.

رییس کمیته بهداشت و محیط زیست شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: در صورت عدم اجرای این فرایند سازمان‌های بیمه گر موظف به تأمین ضرر و زیان دیرکرد مطابق با نرخ مشارکت هستند. اما این قانون تا کنون هرگز اجرایی نشده است و داروخانه‌ها برای تأمین به موقع دارو برای بیماران مجبور به دریافت وام با سودهای بالا از بانک‌ها شده‌اند.

صادقیان با اشاره به طرح تحول نظام سلامت ادامه داد: اگر مشکلات تأمین نقدینگی داروخانه‌ها مرتفع نشود تأمین به موقع دارو برای بیماران امکان پذیر نخواهد بود. به همین خاطر در این نشست از متولیان امر در استان درخواست داریم با ارائه راهکارهای عملیاتی نسبت به پرداخت به موقع نقدینگی داروخانه‌ها اقدام کنند تا در روند تأمین دارو اختلالی ایجاد نشود.

به گزارش ایسنا، اظهارات انجمن داروسازان اصفهان در حضور مدیر درمان تأمین اجتماعی استان اصفهان، مدیرکل بیمه سلامت استان، رییس دفتر رسیدگی به اسناد پزشکی و جمعی از داروسازان اصفهان در اعتراض به هشت ماه مطالبات معوقه داروخانه‌های استان اتفاق افتاده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha