• چهارشنبه / ۲۶ آبان ۱۳۹۵ / ۱۱:۳۴
  • دسته‌بندی: کرمان
  • کد خبر: 95082618409
  • منبع : نمایندگی کرمان

شبح قلابی مزرعه ذرت در فاریاب دستگیر شد!

شبح قلابی مزرعه ذرت در فاریاب دستگیر شد!

ایسنا/کرمان رئیس دادگاه عمومی شهرستان فاریاب از دستگیری فردی که با شایعه پراکنی وایجاد رعب و وحشت در سطح این شهرستان منجر به یک ترس عمومی در بین مردم شده بود خبرداد.

به گزارش ایسنا، مهدی اکبری گفت: طی کسب گزارشی از سوی اهالی یکی از روستاهای فاریاب وهمچنین اعلام مرجع انتظامی مبنی بر ایجاد یک شایعه درخصوص وجود یک شبح باظاهری وحشتناک در مزارع کشاورزی این روستا، رسیدگی به این پرونده در دستور کار ویژه دستگاه قضائی این شهرستان قرار گرفت.

وی تصریح کرد: پس از فعال کردن پلیس های تخصصی وطی یکسری اقدامات اطلاعاتی مضنون اصلی پرونده دستگیر شد.

رئیس دادگاه عمومی شهرستان فاریاب ادامه داد: متهم که فردی میان سال می باشد در اعترافات اولیه خود مدعی شده بود که این شبح در تاریکی شب و در مزرعه کشاورزی به او حمله کرده و قصد خفه کردن او را داشته است  وبا ایجاد رعب و وحشت باعث ترس در بین اهالی این روستا شده بود.

وی عنوان کرد: پس از تحقیقات تکمیلی و بازجویی از متهم مشخص شد این فرد با شایعه پراکنی قصد در امان ماندن از سارقان را داشته است که مزرعه ذرت او مورد سرقت قرار ندهند.

اکبری با بیان اینکه، متهم با تغییر چهره چندین مرتبه موجب ترس اهالی منطقه شد بود، تاکید کرد: دستگاه قضائی به شدت با اخلال گران در نظم وامنیت برخورد قاطع قضائی خواهد کرد.

وی ابراز کرد: پس از دستگیری متهم گزارش‌های متعددی در خصوص سرقت مسلحانه و راهزنی از این متهم گزارش شده که در حال بررسی قضائی می باشد.

 از تاریخ دستگیری متهم هیچ گزارشی مبنی بر وجود شبح یا موجودی ترسناک و خطرناک گزارش نشده است واهالی روستا از حضور به موقع دستگاه قضائی وانتظامی مراتب تقدیر به عمل آوردند.
 
انتهای پیام
  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha