دکتر حسین داودی در گفتوگو با ایسنا، افزود: طی دو روز گذشته تعداد 54 پزشک متخصص بهمنظور اعزام به مناطق به کادر پزشکی استان اضافه شدند که در برخی مناطق به دلیل عدم امکانات با مشکل مواجه شدهایم.
وی با بیان اینکه ارائه خدمات پزشکی و بیمارستانی جز خدمات سطح دو دانشگاه علوم پزشکی است، بیان کرد: بهمنظور افزایش و توسعه خدمات سطح دو در استان بهویژه در مناطق محرومی مانند بشاگرد، سیریک و غیره باید ابتدا امکانات زیرساختی وجود داشته باشد و سپس پزشک متخصص به این مناطق اعزام شود.
داودی خاطرنشان کرد: آماده استقرار پزشک متخصص در تمامی رشتههای موردنیاز مانند داخلی، جراحی، زنان، بیهوشی و غیره که موردنیاز است، هستیم اما اول باید امکانات لازم برای اسکان آنها وجود داشته باشد.
وی از مسئولان سیاسی استان، شهرستانها و خیرین خواست تا درزمینهٔ اسکان پزشکان متخصص و پرداختی آنها دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان را یاری کنند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی هرمزگان گفت: این دانشگاه بهمنظور استقرار پزشک متخصص و پرداختی به آنها در مناطق محروم استان با مشکل مواجه است و این امر به یکی از مشکلات اساسی در اعزام پزشک متخصص به مناطق محروم شده است.
وی افزود: تاکنون برای نگهداشتن پزشک متخصص در مناطق محروم استان دانشگاه علوم پزشکی حتی در برخی مواقع یارانه نسبت به پرداختها را داشته یعنی مازاد پرداختی نیز داشتهایم که این پرداختی از محل درآمدها از سایر بیمارستانها پرداخت شده است.
داودی، عدم امکانات و پرداختیها را از علل عدم ماندگاری پزشکان متخصص در مناطق محروم استان دانست و عنوان کرد: با کمک خیرین و مسئولان استانی میتوان ماندگاری پزشک متخصص در مناطق محروم را افزایش داد و موجب افزایش و توسعه خدمات درمانی و بهداشتی در این مناطق شد.
انتهای پیام
نظرات