به گزارش ایسنا، دکتر تورج محمدی، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه علم و صنعت ایران در مراسم امضای این تفاهم نامه با اشاره به اهمیت بازار کار دانش آموختگان گفت: دانشگاه وظیفه دارد با برنامهریزی خوب از فرصت و ظرفیت دانشجویان نهایت استفاده را ببرد تا علم تبدیل به ثروت و کار شود.
محمدی ابراز امیدواری کرد تا با تعامل دو جانبه بین دانشگاه علم و صنعت ایران و موسسه قرض الحسنه نورا بستر مناسبی برای حمایت از ایدههای کارآفرینی دانشجویان و دانش آموختگان دانشگاه علم و صنعت ایران شکل بگیرد و به زودی شاهد نتایج دستاوردهای این طرح باشیم.
وی گفت: مذاکره این دانشگاه با بخش خصوصی با هدف حمایت از طرحهای دانشجویان نخبه و استادان صورت میگیرد و طی این تفاهمنامه قرار است صندوق قرضالحسنه نورا از طرحهای پژوهشی نخبگان این دانشگاه و حوزههای کارآفرینی تا سقف یک میلیارد تومان در سال حمایت مالی کند.
در این مراسم همچنین حمیدرضا عبدالحسینی مدیر عامل موسسه قرضالحسنه نورا گفت: این صندوق با حمایت صنف آهن فروشان و بیش از دو دهه فعالیت در راستای کمک و حمایتهای مالی و اجتماعی در حوزه اشتغال، درمان و مسکن فعالیت خود را انجام میدهد.
وی هدف از این تفاهم نامه را حمایت مالی از طرحهای نخبگان دانشگاه علم و صنعت، تولیدات شرکتهای دانشبنیان و تجاری سازی دستاوردهای فناورانه ذکر کرد و ابراز امیدواری کرد که کمک یک میلیارد تومانی این صندوق به طرحهای پژوهشی، قدمی در راستای حل معضل اشتغال و کارآفرینی جامعه باشد.
این تفاهم نامه همکاری بین معاون پژوهش و فناوری دانشگاه علم و صنعت ایران و مدیر عامل صندوق قرض الحسنه نورا امضا شد و بر اساس این تفاهم نامه موسسه قرض الحسنه نورا با اعتباری معادل 10 میلیارد ریال در سال، به هر پروژه کارآفرینی دانشجویان دانشگاه علم و صنعت ایران مبلغی معادل 150 میلیون ریال وام بدون بهره و کارمزد اعطا کند.
انتهای پیام
نظرات