• سه‌شنبه / ۱۸ آبان ۱۳۹۵ / ۲۳:۵۹
  • دسته‌بندی: انرژی
  • کد خبر: 95081813228
  • خبرنگار : 71498

توسعه صادرات در پی اشباع بازار داخلی صنعت برق

رییس سندیکای صنعت برق ایران گفت: بازارهای داخلی کشور اشباع شده است و باید کالاها، تجهیزات و خدمات داخلی به خارج صادر شود.

به گزارش ایسنا، علیرضا کلاهی در مراسم اختتامیه شانزدهمین نمایشگاه بین المللی صنعت برق میزان صادرات کالا و تجهیزات صنعت برق در سال ۱۳۹۴ را ۳۰۰ میلیون دلار عنوان و اظهار کرد: سال گذشته ۹۹ درصد صادرات خدمات فنی و مهندسی کشور مربوط به صنعت آب و برق و به ویژه برق بوده است.

به گفته وی بازار برق عراق از پتانسیل نزدیک به ۳۰۰ میلیارد دلاری برخوردار است اما تاکنون اقدام خاصی برای حضور مستمر و فعال در این بازار انجام نشده است.

رییس سندیکای صنعت برق ایران با اشاره به وضعیت صنعت برق کشور عنوان کرد: ایران با قرار گرفتن در قلب یک بازار ۶۰۰ میلیونی که تشنه تامین زیرساخت است، از بازار مناسبی برای صنعت برق بهره‌مند است که باید به آن دست یابد.

کلاهی در خصوص تاثیر رویکرد مناسب دولت یازدهم در عرصه سیاست خارجی گفت: این مساله سبب شد در شانزدهمین دوره نمایشگاه صنعت برق شاهد حضور شرکت های بزرگی چون جنرال الکتریک و زیمنس در ایران باشیم که بی شک این مساله جز دستاوردهای برجام است.

وی ادامه داد: حضور شرکت های خارجی در کشور اگر در قالب سرمایه گذاری مستقیم باشد بسیار موثر و سودمند است اما باید در این فضا تهدیدها را مدیریت و از فرصت ها استفاده کرد و انتظار می رود که مدیران و مسوولان در انجام این کار تدابیری را لحاظ کنند.

رییس سندیکای صنعت برق ایران بازارهای مالی را ضعیف‌ترین بخش اقتصادی کشور دانست و افزود: با توجه به دشواری تامین نقدینگی ناشی از کاهش قیمت نفت، موضوع تامین فاینانس بسیار کلیدی است اما در عین حال امیدواریم این موضوع به حربه ای علیه شرکت های ایرانی تبدیل نشود.

کلاهی انحصار را مشکل بزرگ شرکت های ایرانی دانست و گفت: بیشتر مواد اولیه مورد نیاز صنعت برق در انحصار شرکت های دولتی و خصولتی است که باید به این موضوع با هدف ارتقا صنایع توجه ویژه ای شود.

رییس سندیکای برق ایران اظهار کرد: امید می رود در ماه های باقیمانده از عمر دولت یازدهم، به امر زیرساخت ها و صادرات صنعت برق توجه بیشتری شود.

در ادامه ماشاءالله تابع‌جماعت، سرپرست مرکز اطلاع‌رسانی و روابط عمومی وزارت نیرو با اشاره به شرکت‌ها حاضر در نمایشگاه شانزدهم گفت: بیش از ۳۷۸ شرکت داخلی و حدود ۳۰۷ شرکت خارجی در نمایشگاه حضور داشتند که این مسأله نشان دهنده ظرفیت بسیار بالای کشور ما در صنعت برق است.

تابع جماعت تأکید کرد: در نمایشگاه شانزدهم شرکت‌هایی از ۲۱ کشور جهان از جمله آلمان، کره جنوبی، چین، سوئد، ایتالیا و... حضور داشتند. همچنین از نقاط قوت این نمایشگاه حضور بیش از ۲۰ شرکت دانش‌بنیان بود که از توانمندی‌های بسیار خوبی نیز برخوردار بودند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha