به گزارش خبرنگار ایسنا، دکتر مجید متقیطلب در نشست استانی ستاد ملی هفته پژوهش و فناوری با بیان اینکه فنبازار در ظرف سه سال گذشته با رویکرد عملیاتی و اجرایی برگزار شده است، افزود: امسال در هفته پژوهش نیز سطح این فنبازار افزایش خواهد یافت.
وی با اشاره به بخشنامه ابلاغ شده از سوی وزیر کشور اظهار کرد: فعالیتهای دانشبنیان پایه و اساس اقتصاد مقاومتی است و اگر فعالیتهای پژوهشی از اقتصاد مقاومتی گرفته شود حرکتهای ما به سمت اقتصاد مقاومتی ابتر میماند.
متقیطلب با بیان اینکه حضور دستگاهها در نمایشگاه هفته پژوهش در گذشته اختیاری بوده است، تاکید کرد: امسال حضور دستگاهها و دانشگاهها برای فنبازار الزامی است و برای عرضه فناوریهای خود باید در سامانهای که طراحی شده است، اطلاعات خود را وارد کنند.
دبیر فنبازار جمهوری اسلامی ایران با بیان اینکه این سامانه با عنوان "تکهاب" راهاندازی شده است، ادامه داد: در این سامانه سطح فناوریها مورد ارزیابی قرار میگیرند ضمن آن که فناوران، سرمایهگذاران با ویژگیهای خاص امکان ورود به سامانه را دارند.
به گفته متقیطلب، افرادی که بتوانند به سوالات این سامانه پاسخ دهند، میتوانند ادعا کنند که قادر به ارائه فناوری خود در سطح بینالمللی را دارند.
متقیطلب، سامانه "تکهاب" را یک سامانه هوشمند توصیف کرد که امکان گزارشگیری در آن پیشبینی شده است و اظهار کرد: در سال جاری هر نهادی که فناوری خود را در این سامانه وارد کنند، امکان دریافت گواهینامه رسمی را خواهند داشت تا بتوانند از این گواهینامه برای ارتقا فناوری خود استفاده کنند.
دبیر فنبازار جمهوری اسلامی ایران با بیان اینکه فنبازار و نمایشگاه هفته پژوهش در نمایشگاه بینالمللی تهران برگزار خواهد شد، تاکید کرد: در سالجاری بخش بینالملل به این جشنواره اضافه شده است که علاوه بر دعوت از مراکز تحقیقاتی دنیا، زمینه برای سرمایهگذاران خارجی اندیشیده شده است.
وی رونمایی از فناوریهای ارتقا یافته را از برنامههای این دوره از فنبازار نام برد و گفت: در سال جاری به همه معاونان پژوهشی دستگاهها و دانشگاهها اعلام کردهایم تا اگر فناوری در مرحله تجاریسازی دارند و قابل ارائه در سطح ملی و بینالمللی هستند، میتوانند یک مورد آن را به ستاد هفته پژوهش ارسال کنند و ما پس از بررسی، فناوریهای منتخب را در فنبازار رونمایی خواهیم کرد.
انتهای پیام
نظرات