کردی در گفت وگو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: توسعه فرهنگی آموزشی زیربنای توسعه اقتصادی است و منظور از آن بسترسازی برای خلق ایدههای نو است که این مهم، از طریق تربیت نیروی باانگیزه و ریسکپذیر در دانشگاه فراهم میشود.
وی افزود: دانشگاه محدود به یک عده خاص نیست، بلکه باید به گونهای برنامهریزی شود که تمام نیروهای بومی و بینالمللی مورد استفاده قرار گیرند.
کردی گفت: دانشگاه شغل ایجاد نمیکند، ولی میتواند نیروی کار با انگیزه تحویل جامعه دهد.
معاون پژوهشی دانشگاه سیستان و بلوچستان تصریح کرد: بدون تردید دانشگاه در هزاره سوم نقشآفرین اصلی تحولات خواهد بود و کانون اصلی تربیت نیروی انسانی متخصص و آموزش دیده است که با برخورداری از ایدهها و اندیشههای نو میتواند هرلحظه در شریانهای حیاتی جامعه حرکت روبه رشد داشته باشد.
وی خاطرنشان کرد: دانشگاه و صنعت دو نهاد کلیدی هر جامعهای در دنیایی که بر محور و مدار دانایی در جهان کنونی هستند، محسوب میشوند.
وی بیان کرد: ارتباط دانشگاه و صنعت اگر به شکل مناسب برقرار شود، میتواند تأثیر بنیادی بر جای بگذارد. تجربه کشورهای توسعه یافته و صنعتی به ما نشان میدهد که بدون وجود این همکاری، رشد و توسعه اقتصادی کشورها غیرممکن و حداقل بسیار دشوار است.
کردی اظهار داشت: فاصلهای که امروزه بین ظرفیتهای علمی کشور با نیازهای بخش صنعت مشاهده میشود باید هر چه سریعتر این شکاف با تعامل و همکاری بیشتر صنایع و مراکز علمی و دانشگاهی پر شود.
انتهای پیام
نظرات