به گزارش ایسنا، مهندس مهدی صفارینیا افزود: این جایزه به منظور تشویق شرکتهای فناور در کشورهای عضو سازمان دی-هشت و دیگر کشورهای اسلامی برای تامین نیاز فناوری و دانش فنی از ظرفیتهای موجود در کشورهای عضو طراحی شده است.
رییس پارک فناوری پردیس اعلام کرد: فراخوان این جایزه در اوایل سال 2016 برای سازمانهای بینالمللی و کشورهای اسلامی عضو OICو بویژه کشورهای عضو سازمان همکاریهای اقتصادی دی-هشت ارسال و منتشر شد و قراردادهایی از کشورهای ایران، مالزی، امارات متحده عربی، عربستان سعودی، پاکستان، لبنان و ترکیه برای دریافت این جایزه نامزد شدند. در نهایت، پس از انجام داوری نهایی، یک قرارداد انتقال فناوری که بین طرف ایرانی و مالزیایی منعقد شده است، بعنوان برنده جایزه تعیین شده است.
صفاری نیا افزود: با برنامهریزی صورت گرفته، اولین دور جایزه فوق در نشست اتاقهای بازرگانی کشورهای عضو دی-هشت روز 21 اکتبر 2016 (30 مهرماه 1395) با حضور دبیرکل سازمان دی-هشت و مدیران عامل دو شرکت طرف قرارداد انتقال فناوری در ازمیر ترکیه اهدا خواهد شد.
بر اساس اعلام روابط عمومی پارک فناوری پردیس، طی این مراسم، جایزه نقدی، تندیس جایزه و لوح تقدیر جایزه به طرفین انتقالدهنده فناوری اهدا خواهد شد.
جایزه انتقال فناوری D8TTEN توسط پارک فناوری پردیس (بعنوان دبیرخانه این شبکه) بصورت سالیانه برگزار میشود و فراخوان دور بعدی جایزه در اوایل سال 2017 میلادی منتشر خواهد شد.
بر اساس آییننامه این طرح، به «بهترین مورد انتقال فناوری» که بین حداقل یکی از کشورهای عضو گروه دی-هشت و سایر کشورهای اسلامی، در طول هر سال میلادی صورت گرفته باشد، «جایزه انتقال فناوری شبکه» به مبلغ 5000 دلار آمریکا (به هریک از طرفین قرارداد) و لوح تقدیر اهدا خواهد شد.
چشمانداز برگزارکنندگان این جایزه مشارکت و تعامل بیشتر شرکتهای فناور در سطح کشورهای اسلامی است و امید میرود با اعطای منظم این جایزه و افزایش مبلغ آن در سالهای آینده بتوان بر رشد و توسعه انتقال فناوری و دانش فنی میان کشورهای مسلمان اثرگذار بود.
انتهای پیام
نظرات