علی صوفی در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: همیشه همین طور بوده که بخش اعظم تشکیلات وزارت اطلاعات در امور جاسوسی و ضدجاسوسی چه در داخل خاک ایران و چه در خارج فعالیت داشتهاند.
این فعال اصلاحطلب خاطرنشان کرد: کسب اطلاعات از طریق جاسوسی در تمام کشورهای دنیای امری طبیعی است و همواره سازمانهای اطلاعاتی تلاش میکنند تا از این طریق اطلاعاتی رابه نفع خود و علیه دشمنانشان به دست آورند، کشور ما هم از این عمل مستثنی نیست.
وی در همین راستا گفت: دولت از طریق وزارت اطلاعات موظف است تا جاسوسان را بشناسد و عملیات ضدجاسوسی را تقویت کند؛ این خواست مردم از دولت است تا امنیتشان برقرار باشد.
وی با اشاره به فعالیت نیروهای مسلح در حوزه اطلاعاتی اظهار کرد: نیروهای مسلح هم در این رابطه در زمان جنگ فعال میشوند و به کمک وزارت اطلاعات میآیند؛ به طور مثال تشخیص ستون پنجم و کسب اطلاعات از طریق نفوذ در زمان جنگ به عهده آنهاست؛ اما در زمان غیرجنگ این امور را باید به وزارت اطلاعات واگذار کنند.
وی تاکید کرد که بر اساس قانون اساسی ورود به حوزه اطلاعاتی بر عهده دولت و وزارت اطلاعات است.
این عضو حزب اتحاد ملت همچنین در بخش دیگری از این گفتوگو با انتقاد از افراد و گروههایی که به رقیب انگ جاسوسی میزنند، گفت: متأسفانه فضای سیاسی ما دچار سیاسی بازیهایی شده و در چنین فضایی اوضاع امنیتی میشود و در رقابتهای سیاسی از منابع قدرت استفاده میشود و به نظر میرسد که ادامه آن حاکمیت را آسیبپذیر میکند.
این فعال سیاسی اصلاحطلب با اشاره به تجربه این جناح سیاسی در مقابله با تهمتهای جاسوسی، گفت: در انتخابات سال 94 مجلس شورای اسلامی، جریانی اصلاحطلبان را به انگلیسی بودن متهم کردند؛ چون این موضوع بسیار مهم است باید در همان زمان با سرعت عوامل نفوذ انگلیسی را دستگیر میکردند و حالا که صحت نداشته باید با عامل ایجاد شایعه و تهمت زننده برخورد کنند.
صوفی یادآوری کرد: زمانی تا انتخابات ریاست جمهوری سال 96 باقی نمانده و تجربه نشان داده است که همیشه رقیب برای پیشبرد اهدافش از تمام ابزارهای موجود استفاده میکند همین موضوع باعث میشود انتخابات حالت غیررقابتی بگیرد و فضای مشوش ، تحریم و تحقیر جان بگیرد.
وی در تقبیح این موضوع گفت: متاسفانه تمامیت خواهی حق یک جریان سیاسی شده است و آنها فکر میکند همیشه میتوانند از طریق اتهامات و استفاده از ابزارهای قدرت به پیروزی برسند.مادامی که این روحیه در فضای سیاسی ما وجود دارد و عامل بازدارندهای هم مقابل آنها نباشد، نمیشود گفت که فضای سیاسی و انتخاباتی کشورمان رقابتی شده است.
انتهای پیام
نظرات