فرهاد طهماسبی در گفتوگو با خبرنگار ایسنا، بیان کرد: جامعهشناسان و اقتصاددانان بررسیهای فراوانی بر روی اشتغال زنان داشتهاند و معایب و مزایای آن را مشخص کردهاند.
وی اظهار کرد: با اشتغال زنان میتوان از 50 درصد انرژی نهفته جامعه استفاده کرد و توجه به این قضیه در راستای تولید و عرضه خدمات و کالا، چرخه اقتصادی را فعال میکند.
این مدرس دانشگاه لرستان اضافه کرد: با اشتغال زنان سرانه تولید و درآمد در جامعه بالا رفته و از طرفی نرخ اشتغال رشد پیدا میکند.
طهماسبی یادآور شد: اشتغال زنان باعث رشد نرخ اقتصادی، نرخ تولید ملی، نرخ درآمد ملی شده و اقتصاد را پویاتر میکند.
وی با اشاره به برخی از معایب اشتغال زنان، افزود: اشتغال زنان باعث میشود که در قسمتی از بخشهای اجتماعی، وظایف آنان کمتر شده و زنان به خوبی نتوانند در نهادهایی چون خانواده نقش مادری یا همسری را ایفا کنند.
این جامعهشناس خاطرنشان کرد: نظر کارشناسان بر این است که زنان باید با رعایت مصالح و ارزشها و هنجارهای بومی و دینی در جامعه مشغول به کار شوند.
این مدرس دانشگاه گفت: برای اشتغال زنان باید مواردی چون محیط کار را در نظر گرفت؛ زنان در محیطی مشغول به کار شوند که از لحاظ جنسیتی فضایی مناسب باشد.
طهماسبی بیان کرد: باید به زمان اشتغال زنان توجه داشته باشیم تا به وظیفه آنان در سایر نهادها لطمهای وارد نشود؛ برخورداری زنان از مزایای استخدام تمام وقت در کنار اشتغال به کار پارهقت راهکاری در این خصوص است.
وی خاطرنشان کرد: باید ساعت کاری زنان و محیط کار را کاهش داد تا به نقشهای زن در خانواده، اجتماع و... لطمه وارد نشود.
انتهاي پیام
نظرات