به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری رویترز، این اتفاق در پی آزمایشهای موشکی پی در پی کره شمالی و مشخص شدن افزایش توانایی این کشور برای دستیابی به یک موشک میانبرد قدرتمندتر میافتد.
این هزینه دولت ژاپن در لایحه درخواست بودجه برای سال مالی آینده که از ماه آوریل آغاز میشود، درج شده است. این بودجه شامل هزینههای مربوط به ارزیابی یک لایحه جدید دفاعی موشکی یا شامل سامانه تاد و یا شامل سامانه آگیس مستقر بر زمین میشود.
این بودجه همچنین هزینههای مربوط به ارتقای برد و دقت سامانههای پاتریوت نیز میشود. با این حال به گفته منابع دولتی در ژاپن اجرای طرح استقرار سامانههای جدید تاد یا آگیس تا چند سال طول خواهد کشید.
در عین حال بودجه مربوط به ارتقای سامانه پاتریوت نیز بعید است که در مدت زمان کوتاهی موجب ارتقای آن شود زیرا ظرفیت شرکتهای مربوط به این کار شامل شرکت میتسوبیشی و شرکت ریتیون برای این کار محدود است.
یکی از منابع مذکور گفت: این بودجه در حال حاضر ارزش نمادین دارد. در عین حال قرار است به میزان ۳۰۰ میلیارد ین معادل ۲.۹ میلیارد دلار اعتبارات نیز در یک مکمل سوم بودجه صرف مسائل دفاعی شود.
دولت شینزو آبه، نخست وزیر ژاپن، هنوز اعلام نکرده که آیا از قانونگذاران تقاضای تصویب هزینههای اضافی را خواهد کرد یا خیر.
یک فرمانده ارشد ارتش ژاپن به رویترز گفت: پیشرفتهای فنی پیونگ یانگ در زمینه موشکها سریعتر از انتظار بوده و موجب افزایش تهدید علیه ژاپن شده است.
انتهای پیام
نظرات