• شنبه / ۲۴ مهر ۱۳۹۵ / ۱۳:۴۴
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 95072413579
  • خبرنگار : 71496

نیروهای لیبی در آستانه آزادسازی شهر سرت

نیروهای لیبی در آستانه آزادسازی شهر سرت

نیروهای وابسته به دولت لیبی در عملیات خود برای آزادسازی شهر سرت موفق به پیشروی در منطقه دیگری شدند. در این درگیری‌ها ۳۴ تن از سربازان لیبیایی کشته و زخمی شدند.

به گزارش ایسنا، به نقل از شبکه تلویزیونی سومریه نیوز عراق، نیروهای لیبیایی وابسته به دولت طرابلس که از حمایت جنگنده‌های آمریکایی نیز برخوردار هستند، پس از شش ماه درگیری با داعشی‌ها در آستانه شکست آخرین اعضای این گروه تروریستی در شهر سرت قرار دارند و به زودی این شهر که پایگاه اصلی داعش در لیبی است، آزاد خواهد شد.

به گفته مسئولان نظامی، جنگ خیابانی شدیدی در منطقه "الجیزه" با کمک تانک‌ها و خودروهای زرهی مجهز به مسلسل‌های سنگین آغاز شده و همزمان جنگنده‌های آمریکایی نیز حملات شدیدی را با هدف بازپس‌گیری خانه‌های اشغال شده توسط داعش آغاز کرده‌اند.

احمد هدیه، یکی از سخنگویان نیروهای لیبیایی وابسته به دولت طرابلس گفت: نیروهای عملیات "البنیان المرصوص" روز جمعه به منطقه الجیزه نفوذ کردند. همچنین در حملات جنگنده‌ها یک خودروی بمب‌گذاری شده هدف قرار گرفت.

اکرم قلیوان، یکی از مسئولان بیمارستان مرکزی مصراته نیز در گفتگو با خبرگزاری رویترز اعلام کرد که ۱۴ تن از نیروهای لیبیایی در این درگیری‌ها کشته و ۲۰ تن دیگر از آنان زخمی شدند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha