• شنبه / ۲۴ مهر ۱۳۹۵ / ۱۲:۲۷
  • دسته‌بندی: تولید و تجارت
  • کد خبر: 95072413459
  • خبرنگار : 71186

تحفه فرانسوی "تو زرد" از آب درآمد!

دعوا بر سر تولید خودروی نا ایمن در ایران

دعوا بر سر تولید خودروی نا ایمن در ایران

در شرایطی که مناقشات پشت پرده برای تعیین چگونگی تولید "کوئید" به عنوان خودروی ارزان قیمت رنو در ایران در جریان است، در تست انجام شده ایمنی این خودرو به شدت زیر سوال رفته است.

به گزارش ایسنا، گلوبال ان کپ "Global Ncap" یک موسسه معتبر و مستقل جهانی است که به بررسی سطح کیفیت و ایمنی خودروها پرداخته و بسته به چگونگی ایمنی خودروها در تست تصادف، صفر تا پنج ستاره کیفی به آن می‌دهد.

در این زمینه در تست خودروی کوئید که چندی پیش از سوی این موسسه صورت گرفته، این خودرو حتی موفق به کسب یک ستاره از پنج ستاره ایمنی نیز نشده است. این موسسه سه نمونه از کوئید که نمونه دوم و سوم مدل‌های ارتقا یافته این خودرو بوده‌اند را مورد تست تصادف قرار داده که نتایج آن به شرح زیر است:

" اولین نسخه از این خودرو که تست شد، از بین سری اول مدل‌های تولیدی انتخاب شده بود و بدون هیچ تجهیزات ایمنی و حتی کیسه هوای راننده تست شد. این خودرو برای ایمنی سرنشین بزرگسال امتیاز صفر گرفت. بدنه این نسخه کاملا بی‌ثبات ارزیابی شد. ایمنی سر و قفسه سینه راننده در این نسخه ضعیف بود و قفسه سینه سرنشین کمی ایمنی داشت. زانوی سرنشینان در این نسخه می‌تواند توسط ساختار خطرناک داشبورد تهدید شود".

نسخه دوم کوئید که از سوی این موسسه تست شده از دوم آوریل ۲۰۱۶ تولید می‌شود. گلوبال ان کپ اعلام کرده که رنو این نسخه را سری به‌روز شده کوئید می‌داند که انتظار می‌رفت سطح ایمنی بهتری داشته باشد، اما این نسخه نیز در ایمنی سرنشین بزرگسال امتیاز صفر و در ایمنی سرنشین کودک امتیاز ۲ از ۵ ستاره را دریافت کرده است. به گفته این سازمان، ساختار این خودرو از بین نرفت اما باز هم بی ثبات است و نمی‌تواند فشار بیشتری را تحمل کند.

سومین نسخه‌ای که تست شد یک کوئید با ساختاری قوی‌تر و همچنین کیسه هوای راننده بود که به عنوان یک آپشن اضافی در نسخه ممتاز این خودرو ارائه می‌شود، اما این نسخه نیز در ایمنی سرنشین بزرگسال امتیاز صفر و در ایمنی سرنشین کودک امتیاز ۲ را کسب کرد. در ادامه این گزارش گلوبال ان کپ اعلام کرده که رنو باید اصلاحات بیشتری را در خودروی کوئید اعمال کند.

در حالی نتایج تست‌های صورت گرفته از سوی این موسسه بین‌المللی نشان می‌دهد که کوئید یک خودروی بی‌کیفیت و غیر ایمن بوده و در تصادفات جان سرنشینان را تهدید می‌کند که هم‌اکنون ایران خودرو و سایپا به دلیل پایین بودن قیمت، مشتاق به در اختیار گرفتن تولید این خودرو در ایران هستند و از آن سو شرکت رنو نیز در چانه‌زنی‌های خود به مذاکرات در این رابطه ادامه داده و از احتمال تولید مستقل این خودرو در ایران نیز خبر داده است.

اگرچه گفته می‌شود کوئید در صورت تولید در ایران به دلیل پایین بودن قیمت، جایگزین مناسبی برای خودروهایی همچون پراید خواهد بود، اما نتایج تست ایمنی این خودرو علامت سوال بزرگی درباره ایمنی این خودرو و در نتیجه سرنوشت تولید این خودرو در ایران ایجاد کرده است.

این وضعیت در حالی است که اخیرا برنارد کامبیر، رئیس منطقه آفریقا، خاورمیانه و هند شرکت رنو درباره تولید خودروی کوئید در ایران اظهار کرده است که "خودروی کوئید یک جواهر است و من متقاعد شده‌ام که اگر ما این خودرو را در ایران تولید کنیم بسیار موفقیت‌آمیز خواهد بود".

مسوولان رنو در حالی خودرویی که فاقد ایمنی لازم در تست‌های مربوطه بوده را جواهر می‌دانند که در این رابطه شرکت رنوپارس به عنوان نماینده رنو در ایران درباره نتایج تست خودروی کوئید از سوی موسسه گلوبال ان کپ در پاسخ به ایسنا ادعا کرده که "کوئیدی که در ایران تولید خواهد شد مدل متفاوتی نسبت به کوئید تولیدی در هند که توسط موسسه گلوبال ان کپ تست شده، خواهد بود. البته نمونه جدید خودروی کوئید هند نیز در تست تصادف این موسسه یک ستاره کیفی را کسب کرده است".

طبق اعلام رنوپارس، "کوئیدی که برای تولید در ایران انتخاب شده مانند نمونه در حال تولید در برزیل بوده و در تست تصادف حتما سه ستاره از پنج ستاره کیفی را کسب خواهد کرد".

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۵-۰۷-۲۴ ۱۲:۴۹

بعد میگید چرا غربیها ازمون کولی میگیرند! مسوولان همین کارها را میکنند که سواری میگیرند. احمق گیر اوردند. کسی که برا خودش ارزش قایل نیست نباید دایم صحبت از احترام متقابل بزنه. به گفتن نیست به رفتارامون نگاه میکنند. ببینند دیوارمون کوتاهه یا بلند. فعلا مال ما اینقدر کوتاهه که امارات و جیبوتی و سودان و....میپرند