• پنجشنبه / ۲۲ مهر ۱۳۹۵ / ۱۱:۰۲
  • دسته‌بندی: هرمزگان
  • کد خبر: 95072212663
  • منبع : نمایندگی هرمزگان

قطع بی‌رویه درختان و استفاده از زمین‌های کشاورزی عامل تشدید بیابان‌زایی در میناب

قطع بی‌رویه درختان و استفاده از زمین‌های کشاورزی عامل تشدید بیابان‌زایی در میناب

ایسنا/هرمزگان رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان میناب گفت: وقوع خشک‌سالی‌های اخیر به همراه شرایط اقلیمی شهرستان زمینه بسیار مساعدی برای بیابان‌زایی را فراهم می‌کند و در کنار این مشکلات فعالیت‌های انسانی ازجمله قطع بی‌رویه درختان و استفاده حداکثری از زمین‌های کشاورزی، باعث تشدید بیابان‌زایی شده و شرایط زیست را در آینده با خطر جدی مواجه می‌سازد.

به گزارش ایسنا،  حبیب الله حاتمی از بازدید کارشناسان دفتر بیابان سازمان جنگل‌های کشور از پروژه‌های بیابان‌زدایی این شهرستان خبر داد.

رئیس اداره منابع طبیعی میناب عنوان کرد: وقوع خشکسالی‌های اخیر به همراه شرایط اقلیمی شهرستان میناب زمینه بسیار مساعدی برای بیابان‌زایی را فراهم می‌کند.

حاتمی تصریح کرد: در کنار این مشکلات فعالیت‌های انسانی ازجمله قطع بی‌رویه درختان و استفاده حداکثری از زمین‌های کشاورزی، باعث تشدید بیابان‌زایی شده و شرایط زیست را در آینده با خطر جدی مواجه می‌سازد.

این مقام مسئول تأکید کرد: وقوع طوفان‌های همراه با گردوغبار از نتایج تأسف‌بار بیابان‌زایی است که هرگونه آبادانی و تمدن را در معرض تهدید قرار می‌دهد و نیز سبب‌ساز بسیاری از بیماری‌ها و امراض تنفسی می‌شود.

وی افزود: در جهت مقابله با پدیده شوم بیابان‌زایی، اداره منابع طبیعی و آبخیزداری این شهرستان با اجرای پروژه‌های بیابان‌زدایی سعی در کم اثر نمودن سرعت بیابانی شدن اراضی دارد در این راستا پروژه‌های مختلفی ازجمله احداث بند و بند سارها ،جنگل‌کاری و آموزش و فرهنگ نگهداری و حفظ محیط‌زیست را در دستور کار دارد.

رئیس اداره منابع طبیعی میناب در خصوص پروژه بیابان‌زدایی این شهرستان گفت: در منطقه جوزان- احمدآباد بند و بندساز خاکی احداث‌شده که حجمی معادل 23 هزار مترمکعب خاک‌برداری در آن صورت گرفته است.

حاتمی اظهار کرد: مسئله مقابله با بیابان‌زایی جزء وظایف ما در شهرستان است و باید به‌صورت  ویژه  به آن پرداخته شود.

وی خاطرنشان کرد: این پروژه در وسعتی حدود 60 هکتار اجراشده واصلی‌ترین اثر آن مهار هرز آب‌های منطقه و ایجاد بستری جهت رشد پوشش گیاهی است که درنهایت منجر به ایجاد پوشش و حفظ خاک و حاصلخیزی منطقه می‌شود.

حاتمی در پایان گفت: با حمایت اداره منابع طبیعی و آبخیزداری میناب امیدواریم از سرعت روند بیابانی شدن منطقه کاسته شود و شاهد احیاء مجدد اراضی بیابانی و پوشش گیاهی در شهرستان میناب باشیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha