• پنجشنبه / ۱۵ مهر ۱۳۹۵ / ۱۶:۰۵
  • دسته‌بندی: سیاست داخلی
  • کد خبر: 95071509619
  • منبع : نمایندگی زنجان

صادق خرازی: کنشگران سیاسی، قدر امنیت کشور را نمی‌دانند

صادق خرازی: کنشگران سیاسی، قدر امنیت کشور را نمی‌دانند

رئیس شورای مرکزی حزب ندای ایرانیان گفت: امنیت مهم‌ترین دغدغه امروز آحاد مردم جهان است، در حالی که کنشگران سیاسی ما قدر امنیت کشور را نمی‌دانند.

 به گزارش ایسنا، سید محمدصادق خرازی در جمع خبرنگاران زنجان با اشاره به اینکه کنشگران سیاسی ما قدر امنیت کشور را نمی‌دانند، تصریح کرد: امنیت مهم‌ترین دغدغه امروز آحاد مردم جهان است و نعمت امنیت، نعمتی است که خداوند در ضمیر زندگی انسان‌ها قرار داده است.

رئیس شورای مرکزی حزب ندای ایرانیان با بیان اینکه امروزه بسیاری از کشورهای جهان از نعمت امنیت محروم هستند، گفت: در منطقه، همه کشورها از جمله افغانستان و پاکستان، یمن و عربستان و حتی روسیه و در جهان، لندن، مادرید، بروکسل و نیویورک، همگی دغدغه امنیت را دارند و به عبارتی دیگر هیچ جای جهان امن نیست.

خرازی با تاکید بر اینکه امنیت امروز ایران حاصل تلاش جمعی و بی‌تکلف بهترین فرزندان کشور است، خاطرنشان کرد: تلاشی که برادران بسیج و سپاه و سایرین برای ایجاد امنیت در کشور داشته‌اند و زمینه تجلی امنیت را در کشور فراهم کرده‌اند با هیچ چیز دیگری قابل مقایسه نیست و باید قدر آن را دانست.

رئیس شورای مرکزی حزب ندای ایرانیان تصریح کرد: این حزب در عملکرد دولت روحانی برخی از عملکردها را تایید و بر برخی دیگر نقدهایی دارند و طبیعی است که در دوره انتخابات، عقل جمعی این حزب تصمیم می‌گیرند که در کدام نقطه می‌خواهند بایستند.

خرازی با اشاره به اینکه دولت روحانی از موقعیت جمهوری اسلامی در عرصه سیاست خارجی بهترین بهره‌برداری را داشت، تاکید کرد: دولت روحانی در عرصه سیاست خارجی گام بزرگی برداشت و قطار در حال حرکت تحریم‌ها علیه ایران را متوقف و باب گفت‌وگو را در جهان باز کرد.

رئیس شورای مرکزی حزب ندای ایرانیان در پاسخ به سئوالی که در خصوص علت برخی اختلافات بین شورای سیاست‌گذاری و شورای هماهنگی به وجود آمده است، خاطرنشان کرد: این اختلافات ریشه در سهم‌خواهی دارد، نه آن‌هایی که دنبال سهم‌خواهی هستند، رفتارشان دموکراتیک است و نه آن‌هایی که نفوذ بیشتری برای خود رقم زده‌اند.

خرازی تصریح کرد: ما برای دموکراسی نیازمند ساز و کار جدید هستیم و بزرگان اصلاحات برای ماندگار شدن فرهنگ دموکراسی در ایران باید گام‌های جدی و استراتژیک برداشته و ساز و کار جدید تعریف کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha