• سه‌شنبه / ۱۳ مهر ۱۳۹۵ / ۱۱:۴۶
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 95071308051
  • خبرنگار : 30057

رییس سازمان فضایی خبر داد

پرتاب 3 ماهواره تا سال آینده/ماموریت «ظفر» تغییر می‌کند

پرتاب 3 ماهواره تا سال آینده/ماموریت «ظفر» تغییر می‌کند

رییس سازمان فضایی ایران از پرتاپ سه ماهواره تا سال آینده خبر داد.

به گزارش ایسنا، دکتر محسن بهرامی در نشست خبری امروز (سه‌شنبه) اعلام کرد: ماهواره «شریف‌ست» یا «دوستی» آماده پرتاب است و تا پایان امسال پرتاب خواهد شد.

وی با تاکید بر اینکه پرتاب این ماهواره در بخش دفاعی صورت می‌گیرد، خاطرنشان کرد: هماهنگی‌ها و قراردادهای پرتاب این ماهواره به امضا رسیده است.

رییس سازمان فضایی ایران اضافه کرد: برنامه ما پرتاب این ماهواره تا پایان امسال است؛ ولی ممکن است عواملی غیرکنترل ایجاد شود که پرتاب آن را به تعویق بیندازند.

بهرامی با بیان اینکه تا پایان سال آینده دو پرتاب دیگر در دستور کار داریم، خاطرنشان کرد: علاوه بر ماهواره «شریف‌ست»، ماهواره «امیرکبیر» و ماهواره «ناهید یک» را تا پایان سال آینده پرتاب خواهیم کرد.

به گفته وی، ماهواره «شریف‌ست» و ماهواره «امیرکبیر» ماهواره سنجشی هستند؛ ضمن آنکه ماهواره «شریف‌ست» نیز مراحل تست نهایی را طی می‌کند.

رییس سازمان فضایی ایران همچنین به پروژه ماهواره «ظفر» اشاره کرد و یادآور شد: قرارداد این پروژه که تضمین شده است، باید مورد بازنگری قرار گیرد چراکه تغییراتی در ماموریت‌های این ماهواره ایجاد شده است.

بهرامی یادآور شد: اجرا و ساخت این ماهواره برعهده دانشگاه علم و صنعت است.

وی ماهواره «ناهید دو» را ماهواره مخابراتی دانست که اجرای آن با پژوهشگاه فضایی است و اضافه کرد: علاوه بر آن ماهواره «پارس‌یک» که یک ماهواره سنجشی با طول عمر سه تا چهار سال است، مناقصه آن در حال برگزاری است.

در این جلسه، رییس سازمان فضایی ایران همچنین از خرید ماهواره‌های سنجشی و مخابراتی خبر داد و گفت: با مذاکراتی که با اپراتورهای بین‌المللی صورت گرفته، اقدام به خرید ماهواره‌های سنجشی و مخابراتی خواهد شد.

به گفته وی، این اپراتورها شامل یوتل‌ست مربوط به کشور فرانسه، اینتل‌ست مربوط به کشورهای اروپایی و انگلستان، اینتراسپوتنیک مربوط به کشور روسیه، آسیا ست و ای‌سی‌اس می‌شود.

بهرامی با ابراز امیدواری از اینکه خرید این ماهواره‌ها تا پایان سال ساماندهی شود، اضافه کرد: کنترل و بهره‌برداری این ماهواره‌ها در داخل کشور صورت می‌گیرد و مالکیت آن نیز مربوط به ایران است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۵-۰۷-۱۳ ۱۳:۱۷

متاسفانه هر چی منتظر بودم هیچ نامی از ماهواره بر سیمرغ و ماهواره طلوع نشد!..ایران ده سال هست در پرتاب میکروماهواره های دو ماهه گیر کرده این طوری که فقط درجا می زنیم!!...لطفا با جناب منطقی رئیس مرکز فضایی مصاحبه کنید