• یکشنبه / ۱۱ مهر ۱۳۹۵ / ۱۲:۴۹
  • دسته‌بندی: ایلام
  • کد خبر: 95071106550
  • منبع : نمایندگی ایلام

مدرس حوزه علمیه ایلام:

توجه به سیاست‌های کلی خانواده مشکلات اجتماعی را کاهش می‌دهد

توجه به سیاست‌های کلی خانواده مشکلات اجتماعی را کاهش می‌دهد

ایسنا/ایلام استاد حوزه علمیه ایلام گفت: یکی از مهم‌ترین هدف گذاری‌های دشمن در عرصه تهاجم فرهنگی و جنگ نرم، تأثیرگذاری بر کیان خانواده و متزلزل کردن این نهاد است.

حجت‌الاسلام و المسلمین «محمدحسین محمودی» در گفت‌وگو با ایسنا، با تاکید بر ضرورت ترویج فرهنگ ازدواج آسان، به سیاست‌های کلان خانواده ابلاغی مقام معظم رهبری اشاره و اظهار کرد: سیاست‌های کلان خانواده که از سوی رهبر معظم انقلاب ابلاغ شده است، حکایت از اهمیت و اولویت موضوع خانواده و تأثیر گذاری و تاثیر پذیری آن بر اجتماع دارد.

وی افزود: با در نظر گرفتن قداست و نقش کلیدی خانواده در قوام و دوام جامعه، خانوده اصلی‌ترین و اصیل‌ترین نهاد اجتماعی بوده و استحکام و پایداری هر جامعه‌ای منوط به تحکیم کیان خانواده است از این رو صیانت از آن در برابر موج ویرانگر و طوفان سهمگین بحران‌ها و چالش‌های بیرونی در نهایت سبب پویایی جامعه خواهد شد.

استاد حوزه علمیه ایلام ادامه داد: در شرایط فعلی یکی از مهم‌ترین هدف گذاری‌های دشمن در عرصه تهاجم فرهنگی و جنگ نرم،  تأثیرگذاری بر کیان خانواده است و بر همین اساس صدها و بلکه هزاران شبکه ماهواره‌ای و سایت و کانال در فضای مجازی شکل گرفته تا تزلزل در نهاد خانواده و تخریب ارزش‌ها و اصول اخلاقی را پیگیری کنند

محمودی یادآور شد: با این رویکرد و در راستای تحقق اهداف متصور در سیاست‌های کلی خانواده و رفع دغدغه‌های رهبر معظم انقلاب، لازم است طراحی و تدوین کلیه برنامه‌های کلان اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی، خانواده به عنوان محور و کانون اصلی مورد توجه قرار گیرد.

وی عنوان کرد: در بند چهارم سیاست‌های کلی خانواده ابلاغی رهبر معظم انقلاب که به موضوع ایجاد نهضت فراگیر ملی برای ترویج و تسهیل ازدواج موفق و آسان پرداخته است، ازدواج به عنوان یک سنت حسنه نبوی در احکام دین مبین اسلام بسیار مورد تاکید قرار گرفته است.

استاد حوزه علمیه ایلام تصریح کرد: در بند سیزدهم سیاست‌های کلی خانواده نیز به موضوع پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی و عوامل تزلزل نهاد خانواده به ویژه موضوع طلاق و جبران آسیب‌های ناشی از آن با شناسایی مستمر عوامل طلاق و فروپاشی خانواده و فرهنگ‌سازی کراهت طلاق پرداخته است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha