• دوشنبه / ۵ مهر ۱۳۹۵ / ۱۳:۱۸
  • دسته‌بندی: آموزش
  • کد خبر: 95070502554
  • خبرنگار : 71568

پذیرش 3200 دانشجوی ارشد و دکتری در دانشگاه تربیت مدرس

پذیرش 3200 دانشجوی ارشد و دکتری در دانشگاه تربیت مدرس

رئیس دانشگاه تربیت مدرس ناشناخته بودن این دانشگاه را در محافل دوره‌های کارشناسی از نقاط ضعف این دانشگاه برشمرد و از پذیرش 3200 دانشجوی ارشد و دکتری برای سال جاری خبر داد.

به گزارش ایسنا، دکتر احمدی در مراسم استقبال از دانشجویان جدیدالورود دانشگاه تربیت مدرس با بیان اینکه دانشگاه وظیفه دارد که با الگوی دانشگاهی مفهوم دانش‌پژوهی، پرسشگری و متدشناسی تحصیلی را برای دانشجویان شفاف کند، اظهار کرد: متاسفانه یکی از نقاط ضعف دانشگاه تربیت مدرس این است که به اندازه کافی دوره‌های کارشناسی آن در ذهن دانشجویان شناخته‌شده نیست.

رئیس دانشگاه تربیت مدرس افزود: زمانی که داوطلبان در حال طی کردن دوره دبیرستان هستند هیچ‌وقت در گزینه‌های انتخابی خود به نام دانشگاه تربیت مدرس برنمی‌خورند. در واقع از این جهت دانشگاهی ناشناخته هستیم. اما در دوره کارشناسی ارشد و دکتری دانشگاه ما مطرح است و تنها دانشگاهی هستیم که پس از انقلاب در راستای ایجاد استقلال علمی تاسیس شده و طی 35 سال اخیر به دومین دانشگاه جامع پرافتخار کشور تبدیل شده‌ایم.

وی با بیان اینکه دانشگاه تربیت مدرس دارای فضای پژوهشی مناسبی است، گفت: محیط دانشگاه تربیت مدرس محیطی پژوهشی است و یک محیط آموزشی حجیم نیست. به‌گونه‌ای که تنها 40 درصد از فعالیت دانشجویان را مسائل آموزشی پوشش می‌دهد.

وی با اشاره به اینکه نسبت استاد به دانشجو در این دانشگاه یک به 13 است، اظهار کرد: دانشگاه تربیت مدرس در حال طی کردن یک دوره تحول راهبردی است به‌گونه‌ای که در آستانه رسیدن به بلوغ دانشگاهی قرار گرفته است. این مساله به سبب انجام مطالعات گسترده علمی حاصل شده است.

رئیس دانشگاه تربیت مدرس مهمترین ماموریت این دانشگاه را پیشبرد علم و فناوری دانست و گفت: در این زمینه هیچ محدودیتی وجود ندارد و ما فقط به مساله تربیت مدرسین اکتفا نمی‌کنیم.

دکتر احمدی از تبیین طرح راهبردی برای دانشجویان نیز خبر داد و اظهار کرد: امسال حدود دو هزار و 600 دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد و حدود 600 دانشجوی مقطع دکتری در این دانشگاه پذیرش شد. همچنین خروجی ما در سال 94 حدود 1500 نفر در مقطع کارشناسی ارشد و حدود 500 نفر در مقطع دکتری بود و به طور کلی در مجموع تعداد دانشجویان این دانشگاه به 9500 نفر می‌رسد.

در ادامه حجت الاسلام فلاح‌ربیع مسئول نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه تربیت مدرس طی سخنانی با تاکید بر اینکه دانشجو باید ماهیت علمی خود را بشناسد، گفت: امروزه باید کتاب مسائل مربوط به آداب دانشجویی در دسترس دانشجویان قرار گیرد تا دانشجویان بتوانند بهتر از فرصت‌های خود بهره ببرند.

فلاح‌ربیع تصریح کرد: از این رو برای بهره‌بردن درست از دوره دانشجویی باید فعالیت در فضای مجازی مدیریت شود تا دانشجویان بتوانند از ظرفیت‌های این فضا بهره کافی را ببرند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha