• چهارشنبه / ۲۴ شهریور ۱۳۹۵ / ۱۲:۴۱
  • دسته‌بندی: جهاد دانشگاهی
  • کد خبر: 95062415297
  • خبرنگار : 30057

سرپرست فناوری شرکت ملی نفت به ایسنا خبر داد

ارائه اولین پروپوزال دانشگاه‌ها در زمینه ازدیاد برداشت تا پایان سال‌

ارائه اولین پروپوزال دانشگاه‌ها در زمینه ازدیاد برداشت تا پایان سال‌

سرپرست پژوهش و فناوری شرکت ملی نفت ایران، درباره واگذاری مطالعات ازدیاد برداشت میادین نفتی به دانشگاه‌ها گفت: تا پایان سال جاری کلیه پروپوزال‌های اولیه دانشگاه‌ها به ما ارائه خواهد شد.

ابراهیم طالقانی در حاشیه بازدید مدیرعامل شرکت ملی نفت از مجتمع تحقیقاتی جهاددانشگاهی در گفت‌وگو با ایسنا، با تاکید بر اینکه پروژه واگذاری مطالعات ازدیاد برداشت از میادین نفتی به دانشگاه‌ها در حال اجراست، افزود: کلیه دانشگاه‌های درگیر در این پروژه در حال تهیه پروپوزال‌های خود در این زمینه هستند.

وی با بیان اینکه این پروپوزال‌ها در سه بخش تهیه می‌شود، ادامه داد: پروپزال‌های اولیه دانشگاه‌ها در حال ارسال هستند که پس از ارسال مورد بررسی قرار می‌گیرد و پس از تایید، دانشگاه‌ها اقدام به تهیه پروپوزال‌های دوم خواهند کرد.

طالقانی با تاکید بر اینکه این پروپوزال‌ها در زمینه ارائه روش‌های ازدیاد برداشت از میادین نفتی است، خاطرنشان کرد: تا پایان سال جاری ارائه پروپوزال‌های اولیه دانشگاه‌ها به پایان می‌رسد و از سال آینده به تدریج شاهد ارسال پروپوزال‌های دوم و سوم این پروژه خواهیم بود.

سرپرست پژوهش و فناوری شرکت ملی نفت با بیان اینکه کلیه دانشگاه‌های درگیر در این پروژه، دارای یک پروپوزال تایید شده در این زمینه هستند، اضافه کرد: بعد از تایید کلیه پروپوزال‌ها، وارد فاز اجرایی می‌شویم.

طالقانی خاطرنشان کرد: براساس پروپوزال‌های تصویب شده بررسی روش‌های ازدیاد برداشت میادین نفتی مورد ارزیابی قرار می‌گیرد تا در صورت نیاز تغییراتی در روش‌های ازدیاد برداشت اعمال شود.

وی همکاری با طرف‌های خارجی را از نکات مثبت این قرارداد همکاری با دانشگاه نام برد و در این باره توضیح داد: در قراردادهای جدیدی که با طرف‌های خارجی منعقد می‌کنیم، دانشگاه‌ها به عنوان رابط و حلقه مطالعاتی دیده شده‌اند تا از این طریق دانشگاه‌ها بتوانند مطالعات خود را به صورت مشترک با طرف‌های خارجی ادامه دهند.

وی با بیان اینکه در حال حاضر 8 شرکت خارجی در این زمینه مورد تایید قرار گرفته‌اند، افزود: این امر موجب خواهد شد تا دانشگاه‌ها اقدام به انتقال فناوری و کسب دانش کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha