به گزارش ایسنا، وجود برخی کالاها و مواد غذایی که قاچاق یا غیرقاچاق بودن آنها مشخص نیست و در مغازهها و فروشگاههای مختلف به فروش میرسند، یکی از مسائلی است که باید توسط مسوولان ذیربط به آن پاسخ داده شود. در این بین اما بحث مواد غذایی از اهمیت بیشتری برخوردار بوده، چرا که به صورت مستقیم با سلامت مردم در ارتباط است.
عرضه یک نوع ویتامین C به صورت نوشیدنی و در قوطیهای شیشهای در برخی فروشگاهها و مغازههای سطح شهر یکی از مواردی است که در ارتباط با آن سوالهای بسیاری مطرح شده است. قاچاق یا غیرقاچاق بودن این محصول مشخص نیست و تاکنون هیچگونه اظهارنظری از سوی وزارت بهداشت یا سازمان غذا و دارو در مورد صحت آن اعلام نشده است.
سعید درخشانی - رییس اتحادیه سوپرمارکتها و مواد پروتئینی - در خصوص اینکه آیا عرضه این نوع ویتامین C از مجوزهای لازم برخوردار است یا خیر به ایسنا گفت: در این باره باید وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و نیز سازمان غذا و دارو هرچه سریعتر اظهارنظر کنند تا در صورتی که این محصول به صورت قاچاق در بازار عرضه میشود نسبت به جمعآوری آن اقدام شود.
وی همچنین در مورد صحبتهای دبیر انجمن تولیدکنندگان بیسکوئیت، شیرینی و شکلات مبنی بر اینکه شیرینی و شکلات خارجی در فروشگاههای زنجیرهای به صورت قاچاق عرضه میشود، بیان کرد: از ابتدای مهرماه قرار است به صورت جدی با عرضه کالاهای قاچاق مقابله و نسبت به جمعآوری این نوع کالاها اقدام شود. قطعا از این تاریخ اگر با هر کالا یا محصول قاچاقی روبهرو شویم نسبت به جمعآوری آن اقدام میکنیم و تمامی موارد قاچاق عرضه شده در بخشهای مختلف جمعآوری خواهد شد.
به گزارش ایسنا، پیش از این دبیر انجمن تولیدکنندگان بیسکوئیت، شیرینی و شکلات خارجی نیز با انتقاد از عرضه شیرینی و شکلات خارجی قاچاق در فروشگاههای زنجیرهای، گفته بود که واردات رسمی در صنعت شیرینی و شکلات کم است و در فروشگاههای مختلف به وفور این مواد غذایی دیده میشود.
انتهای پیام
نظرات