• چهارشنبه / ۲۴ شهریور ۱۳۹۵ / ۱۱:۴۹
  • دسته‌بندی: اقتصاد کلان
  • کد خبر: 95062415229
  • خبرنگار : 71464

پوراحمدنژاد:

وسایل حمل و نقل کالای قاچاق هم ضبط می‌شود

وسایل حمل و نقل کالای قاچاق هم ضبط می‌شود

دبیر کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز جاذبه اقتصادی استان تهران را یکی از دلایل بالا بودن آمار کشف قاچاق در این استان می‌داند. وی از ضبط وسایل حمل و نقل قاچاق کالا به عنوان کالای قاچاق شده خبر داد.

به گزارش ایسنا، علی‌اکبر پوراحمدنژاد - دبیر کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان تهران - در حاشیه انهدام کالاهای قاچاق شده در استان تهران که امروز ۲۴ شهریورماه در یکی از انبارهای سازمان اموال تملیکی برگزار شد، اظهار کرد: امروز ۱۰۰ تن کالا به ارزش دو میلیارد تومان منهدم شد. این کالاهای قاچاقی بودند که از طریق جاسازی به صورت ترانزیتی و خلاف‌اظهاری قاچاق شده و کشف شده بودند.

وی با بیان این‌که در جریان انهدام ۱۰۰ تن کالای قاچاق شده در استان تهران که دو میلیارد تومان ارزش دارند ۱۷۶ پرونده تشکیل شده و ۱۹۰ نفر بازداشت شدند افزود: به دلیل جاذبه‌های اقتصادی استان تهران بیشتر قاچاق دنیا به تهران می‌آید.

او ضمن هشدار به شرکت‌های حمل‌ونقل کالا گفت: بخشی از قاچاق کالا از طریق حمل‌ونقل مسافر انجام می‌شود. البته وسائل حمل‌ونقل کالای قاچاق به عنوان کالای قاچاق شده ضبط خواهد شد.

پوراحمدنژاد همچنین درباره‌ی برنامه امحای کالاهای قاچاق امروز نیز توضیح داد: ۱۷۶ پرونده در این زمینه تشکیل شده و ۱۹۰ نفر بازداشت شده‌اند.

او درباره‌ی بیشترین کالاهای قاچاق شده در کشور گفت: لوازم خانگی، تلفن همراه و غیره جزو کالاهایی هستند که آمار قاچاق در آنها بسیار بالاست.

وی همچنین توضیح داد: وجود برخی از کالاهای خارجی در صنوف دال بر قاچاق‌ بودن آنها نیست. برخی از کالاهای خارجی با اخذ مجوز از وزارتخانه‌های ذیربط در صورت نداشتن نمونه داخلی اجازه واردات دارند.

دبیر کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان تهران توضیح داد: برنامه ما این است که کالاهایی که بدون اخذ مجوزهای لازم وارد کشور می‌شوند به چرخه مصرف وارد نشود که ما بنا داریم برای کالاهای قاچاق شده فضای ناامنی ایجاد کنیم که قاچاقچیان امکان واردات غیررسمی کالا به کشور نداشته باشند.

پوراحمدنژاد همچنین ادامه داد: طبق نظر قانون‌گذار باید فاصله کشف کالای قاچاق و تعیین تکلیف آن یک ماه بیشتر طول نکشد و ما نیز در حال برنامه‌ریزی برای حرکت به سمت آن هستیم که بتوانیم در کمترین فاصله ممکن کالاهای کشف شده را تعیین تکلیف کنیم، در صورتی که برایمان روشن شد کالا قاچاق نیست آن را بتوانیم عودت کنیم اگر امکان صادراتش‌ وجود داشت آن را صادر کنیم در غیر این صورت کالا را منهدم کنیم.

وی درباره‌ی کالاهای سلامت محور توضیح داد: قریب به اتفاق کالاهای سلامت محور و خوراکی‌جات که به کشور وارد می‌شوند باید منهدم شوند چون نگهداری کالاهای خوراکی‌ها و داروها شرایط ویژه‌ای می‌طلبد مثلا این‌که باید در دمای مناسبی نگهداری شوند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha