• سه‌شنبه / ۲۳ شهریور ۱۳۹۵ / ۱۷:۴۸
  • دسته‌بندی: رسانه دیگر
  • کد خبر: 95062314877
  • منبع : فضای مجازی

تمام ماجرای سعید مرتضوی در یک کلمه

تمام ماجرای سعید مرتضوی در یک کلمه

روزگاری مرتضوی، یکی از قدرتمندترین مردان کشور بود و کسی حتی جرأت نقد کارهای مرتضوی را هم نداشت و به مخیله هیچ‌کس خطور نمی‌کرد که روزی بارها به عنوان متهم، دادگاهی و سوژه عکاسان شود و روزی برسد که نامه شرمساری و پوزش‌خواهی‌اش به تیتر یک رسانه‌ها برود.

به گزارش ایسنا، «عصر ایران» با اشاره به نامه عذرخواهی سعید مرتضوی، نوشت: درباره نامه عذرخواهی و ابراز شرمندگی سعید مرتضوی در خصوص جنایت کهریزک، تحلیل‌های متعددی مطرح می‌شود؛ از تحسین عذرخواهی تا تأکید بر این‌که این نامه برای فرار از مجازات است و اساساً بعد از 7 سال، فایده‌ای بر آن مترتب نیست و ... .

این‌که کدام‌یک از این تحلیل‌ها مقرون به واقع است، موضوع بحث نیست؛ آنچه از این نامه به ذهن من متبادر می‌شود، یک واژه است: «عبرت».

روزگاری مرتضوی، یکی از قدرتمندترین مردان کشور بود. او بود که اراده می‌کرد چه کسی بازداشت شود، برای چه کسی کیفرخواست صادر گردد و کدام رسانه به محاق توقیف برود.

در آن سال‌ها که کسی حتی جرأت نقد کارهای مرتضوی را هم نداشت، به مخیله هیچ‌کس خطور نمی‌کرد که همین مرتضوی مقتدر، بارها به عنوان متهم، دادگاهی و سوژه عکاسان شود و روزی برسد که نامه شرمساری و پوزش‌خواهی او به تیتر یک رسانه‌ها برود.

داستان پرفراز و نشیب مرتضوی، بار دیگر به ما می‌آموزد که امروز را فردایی هم هست. سواره امروز، ای‌بسا پیادۀ فردا شود و سیر امروز، گرسنه‌ای محتاج یک قرص نان و رئیس امروز، مرئوس فردا.

حکایت پرعبرت مرتضوی به همه ما نهیب می‌زند که اگر امروز در مسندی هستیم، از قدرت آن برای خدمت به خلق خدا، گشودن گره از کار فروبسته مردم و مهربانی با مردمی که «عیال‌الله» هستند، استفاده کنیم و الا اگر سرمست قدرتی شویم که از این کرسی و آن جایگاه وام گرفته‌ایم، باید از هم‌اکنون خود را مهیای تاوان کنیم. هیچ فرقی هم ندارد که مستی‌مان از کدام شراب قدرت باشد؛ از صاحب قلمی که می‌تواند از طریق رسانه‌اش اثرگذار باشد و کارمندی که گوشه‌ای از یک پروسه اداری را در اختیار دارد تا مدیری که معشیت دیگران را مدیریت می‌کند و قاضی‌ای که درباره سرنوشت انسان‌ها تصمیم می‌گیرد.

ماجرای سعید مرتضوی، برای من یادآور این حدیث از امیر مؤمنان علیه‌السلام است: «ما اكثر العبر و اقل الاعتبار»؛ چه بسيارند عبرت‌ها و چه اندك است عبرت گرفتن!

به‌راستی، ما در کدام گروه هستیم: آن بسیاری که عبرت نمی‌گیرند یا آن گروه اندکی که عبرت می‌گیرند قبل از آن‌که خود، عبرت دیگران شوند؟!

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۵-۰۶-۲۴ ۰۸:۰۱

بالاخرع مرتضوی هم توبه کرد ولی هنوز صدایی توبه سران فتنه که شروه کننده جریان منتهی به کهریزک بودند شنیده نمیوشود وبعضی ها فقط دم ازرفع حصر میزنند نه توبه ای نه محاکمه ای نه اعدامی و........

avatar
۱۳۹۵-۰۶-۲۴ ۱۲:۱۲

ملت شریف ایران آگاه باشند آقای احمدی نژاد که اخیرا درصحبتها اعلام کرده من به زیاده خواهان رونمی دهم با ملت عهد بسته ام از او بپرسند کدام عهد ؟ کدام زیاده خواهی ؟کسی که قانون اورا ازخدمت منع کرده بود یک پست مهم دولتی به اوبدهی نام آن اداره را عوض بکنی برای دور زدن قانون .این تعهد شما نسبت به ملت بود؟یا مبارزه بازیاده خواهی وفسادو....بودبعدهم ادعامی کنید مامنحرف نشدیم ما از ارزشها دفاع کردیم حمایت از مرتضوی حمایت از ارزشها بودخط قرمز برای معاون فاسد ارزش بود؟ملت در این باره باید قضاوت کند